Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 4 de 4

Thread: Link-uri pe forum pentru problemă, încă o dată

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Default Link-uri pe forum pentru problemă, încă o dată

Deoarece upgrade la 3.3.0, această problemă este din nou întâmplă: http://www.vbenterprisetranslator.co...failure-2.html

Repara am venit cu mai devreme nu mai funcţionează

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

De asemenea, se întâmplă cu link-uri catre galeria noastra foto de utilizare, asa ca am activat temporar "Înlocuiţi" Legături Forum ", cu legături directe către adresele URL-ţintă? "Opţiunea în vBSEO temporar (acest concediu counter mea hit).
    Ultima modificare făcută de moman; 22-01-10 la 04:43.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Aţi efectuat modificări manuale în dosar şi în timpul actualizare vă suprascrieţi merge înapoi la implicit. De aceea, sa oprit de lucru.

Ne pare rau, dar atâta timp cât nu vor fi acceptate oficial va trebui să-l păstraţi manual. Deci, vă rugăm doar făcut schimbările din nou si ti se va lucra din nou.

Eu voi merge pentru a vedea legături mai strânse pe care le sunt orientate cu privire la şi voi verifica posibilitatea de a susţine acest lucru în urmatoarea versiune Voi da răspunsul acolo.

EDIT:
    L-am văzut - vă rugăm să încercaţi folosi optiunea "Ignore URL-uri" în opţiuni principale vBET - aceasta ar trebui să rezolve problema şi să păstreze adresele URL aleasă de dvs. nu pe senile de traducere.
    Ultima modificare făcută de vBET; 22-01-10 la 19:18.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Multumesc-I va folosi opţiunea. Am refacut schimbare manuală şi nu a fost eficace, aşa că am va lipi de ignora opţiunea de url-uri.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •