Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 3 de 3

Thread: Cache-ul forumului încurcãturã sus

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2011

Default Cache-ul forumului încurcãturã sus

salutare tuturor!

I sînt having recent o problemă cu meu cache forumului. Numai modificările pe care am făcut a fost că am actualizat la vbet 4.5.1, asa ca m-am gândit că ar putea fi cauza. Am avut o altă problemă înainte şi vBET logat ca admin şi folosit privilegiile FTP pentru a rezolva problema de actualizare. NOU problemă în forumul meu este că, oricine conecteazã nu pot vedea ei logat excepţia cazului în care le reîmprospătaţi pagina. Acelaşi lucru este valabil pentru PM şi înregistrare. Nici o modificare sunt văzute excepţia cazului în care le reîmprospătaţi pagina.

Acest lucru nu poate fi o problema cu vBET sine, dar mă gândesc că ar putea fi cauza probabilă majoritatea deoarece numai modificările pe care am făcut recent este upgrade-ul.

Poate cineva lămuri-mi pe această problemă? Aceasta este o problemă cu plugin-ul meu vBET, sau ar trebui să uite în altă parte?

Vă mulţumim pentru orice răspuns!

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2011

Nevermind - a fost o problemă de companie de gazduire la urma urmei. Uf! Toate rezolvat...

Ne pare rău pentru probleme. Nu o vBET emite aici, astfel încât vă rugăm să ignoraţi acest lucru!

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Mă bucur că ai rezolvat problema. Am închide acest thread.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •