Am purtchased vbet vârstele în urmă dar oprit folosind-o pentru orice alt motiv, nu-mi amintesc. Am decis să reînnoiască licenta mea şi instalaţi-l din nou doar pentru a găsi că totul se schimbă şi nu sunt sigur am instalat corect. Am lăsat toate setările implicite pentru traducere de microsoft ca am găsi acum există taxe pentru unele, şi primesc nici traanslations indiferent de ce pavilion I pocnitură. Este o ceva else eu am nevoie să fac? Eu am been cercetare dar constatare este dificil de a găsi informaţiile sunt după
Forum pentru meu este Digiscrap Forum
Thanx în avans
Lissa
* Editare, am luat traducerile să lucreze după găsirea un post care au ajutat, acesta nu este traducerea posturi, cînd I a face un test posta deşi căutarea atât mai mult pentru mine, cu excepţia cazului în cineva este la îndemână pentru a ajuta
n/m am dezinstalat acest şi un alt 30 dolari pe scurgere. Instrucţiunile sunt săraci, în cel mai bun şi ultima picatura a fost găsirea că multe usergroups suplimentare au adăugat care ar fi făcut o mulţime mai mult de lucru pentru mine cu photopost permisiunile de instalare. În cele din urmă am decis că nu a fost în valoare de bătaia de cap, îmi pare rău