Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 5 de 5

Thread: Întrebări de cumpărare / instalare

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2012

Default Întrebări de cumpărare / instalare

Bună, eu sunt destul de nou pentru vBulletin şi mods, şi aşa am câteva întrebări.

Aş dori să cumpere acest plugin/add-on, dar vreau să vă asiguraţi că este încă prezent acceptat în totalitate. Un prieten de-al meu a cumpărat acest lucru pentru site-ul său, dar el nu a primit codul de activare este necesar pentru a funcţiona. El, de asemenea, încercat contactarea suport de mai multe ori, dar nu a primit nici un ajutor.

Aş dori să cumpere, ca acest lucru este Traducător cel mai bun am văzut, dar nu doresc să aibă probleme de instalare. I ar achiziţiona instalare suport cu supliment, astfel încât aveţi posibilitatea să instalaţi pentru mine cu codul corespunzător necesare pentru activation.

Poate, de asemenea, întreb de ce prietenul meu poate nu fi achiziþie orice suport pentru eliberarea lui activare? El nu poate găsi codul său şi a trimis prin e-mai multe ori pentru a lua it. El a încercat, de asemenea, pentru a face posturi pentru acest forum dar posturile lui sunt nu manifestare sus aici. Mi-ar plăcea foarte mult pentru a obţine acest plugin-ul instalat foarte curând pe forumul meu aşa că răspunsul este foarte mult apreciat.

Mulţumesc.
    Fernando

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Bună
    Dacă cumpăraţi serviciul de instalare vom face instalation întreg în loc de a vă -astfel încât nu trebuie să vă faceţi griji despre serviciul instalation.

Despre problema prieten. Facem tot sprijinul numai prin forumul nostru - şi fiecare utilizator nou post trebuie să fie moderate, astfel că el nu văzut sa post doar după ce a scris-o. Vom răspunde cât de curând posibil fiecare post.

Aici este thread atunci când situaţii similare a sa intamplat (poate că acest lucru este prietenul tău post) FACEŢI CLIC PE -poţi se am încercat să ajute, dar nu există nici un răspuns de la utilizator

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Feb 2014

Text automatically translated from: Italian to: Romanian
    Translated text
    Bună, cât timp va dura pentru tine de a instala şi a activa produsul? pentru mine este nevoie de numai 5 limbi, engleză, franceză, germană, spaniolă şi portugheză, pentru alte limbi nu suntem interesaţi în acest moment.
    De asemenea, vă rog, dacă se face-te gratuit Activare API, pentru că nu ştim cum să activaţi aceste produse.
    mulţumiri
    Original text

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de fernando View Post
    Aş dori să cumpere acest plugin/add-on, dar vreau să vă asiguraţi că este încă prezent acceptat în totalitate. Un prieten de-al meu a cumpărat acest lucru pentru site-ul său, dar el nu a primit codul de activare este necesar pentru a funcţiona. El, de asemenea, încercat contactarea suport de mai multe ori, dar nu a primit nici un ajutor.
    Povestea pe care ai scris este fals. Şi este uşor de recunoscut pentru noi ca a fost inselat, deoarece codul de activare (codul de licenţă) este disponibil pentru fiecare client de pe pagina de download aproape de link de download. Aşa că prietenul tău a avut pentru a vedea dacă el descărcat produsului.
    De asemenea, nu este adevărat că cineva dintre clienţii dumneavoastră nu a primit ajutor vreodată. Noi întotdeauna răspuns la posturi pe acest forum si le puteţi verifica-te doar de către merge fir de fir.

Deci pentru a clarifica - sprijinim VBET şi aveţi acest forum pentru a vă sprijini.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Alex69 View Post
    Text automatically translated from: Italian to: Romanian
    Translated text
    Bună, cât timp va dura pentru tine de a instala şi a activa produsul? pentru mine este nevoie de numai 5 limbi, engleză, franceză, germană, spaniolă şi portugheză, pentru alte limbi nu suntem interesaţi în acest moment.
    De asemenea, vă rog, dacă se face-te gratuit Activare API, pentru că nu ştim cum să activaţi aceste produse.
    mulţumiri
    Original text
    Instalarea este neînsemnată - doar încărcaţi fişierele de pe server şi product.xml de Admin CP. Încă mai trebuie să configuraţi vBET. Opţiunile necesare sunt descrise în fişierul readme.
    Ultima modificare făcută de vBET; 11-03-14 la 12:41.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •