Bună, eu sunt destul de nou pentru vBulletin şi mods, şi aşa am câteva întrebări.
Aş dori să cumpere acest plugin/add-on, dar vreau să vă asiguraţi că este încă prezent acceptat în totalitate. Un prieten de-al meu a cumpărat acest lucru pentru site-ul său, dar el nu a primit codul de activare este necesar pentru a funcţiona. El, de asemenea, încercat contactarea suport de mai multe ori, dar nu a primit nici un ajutor.
Aş dori să cumpere, ca acest lucru este Traducător cel mai bun am văzut, dar nu doresc să aibă probleme de instalare. I ar achiziţiona instalare suport cu supliment, astfel încât aveţi posibilitatea să instalaţi pentru mine cu codul corespunzător necesare pentru activation.
Poate, de asemenea, întreb de ce prietenul meu poate nu fi achiziþie orice suport pentru eliberarea lui activare? El nu poate găsi codul său şi a trimis prin e-mai multe ori pentru a lua it. El a încercat, de asemenea, pentru a face posturi pentru acest forum dar posturile lui sunt nu manifestare sus aici. Mi-ar plăcea foarte mult pentru a obţine acest plugin-ul instalat foarte curând pe forumul meu aşa că răspunsul este foarte mult apreciat.
Mulţumesc.
Fernando