Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 6 de 6

Thread: Toate anunţurile dispar, nevoie de ajutor:)

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

Cool Toate anunţurile dispar, nevoie de ajutor:)

Am instalat cea mai recentă versiune 2.4.1 pe site-ul meu de testare. Am avut o mică problemă introducerea steaguri şi în cele din urmă au apărut de mai jos sau în partea de jos a anunţului de mai jos navbar.

Traducere de selecţie şi lucrările a fost fantastic, atunci toate dintr-o data anunţului şi steaguri au dispărut.

Am dezactivat produsul, nu sa intamplat nimic, încă un anunţ lipsă. Apoi am uninstaled produs, încă nu sa întâmplat nimic, nici un anunţ. Am scos toate fişierele legate de produs. Acum am anunţul meu înapoi.

Orice sugestii va fi foarte mult apreciat.

Multumesc,
    Matt Olieman
    mycockpit.org

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Foarte ciudat, dar dacă ai avut încă probleme cu anunţuri după vBET a fost dezactivat, aceasta înseamnă că nu a fost vina vBET (mod nu face nimic atunci când aceasta este dezactivată - vBulletin îi pasă de ea). Mai ales că acesta a fost de lucru de la început şi am oprit în unele timp (cum am înţeles).

Poţi să-l reproduce? Vă rugăm să instalaţi vBET din nou si spune-se întâmplă din nou?

Ar putea fi unele problemă temporară cu AdSense.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

Asta e ceea ce m-am gândit prea. Nu a făcut nici un sens, de aceea am întrebat. Voi face o reinstalaţi mâine dimineaţă (ora mea). Voi lăsa să ştiţi ce se întâmplă.

Multumesc,
    Matt Olieman
    mycockpit.org

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Mare Se va întâmpla din nou imediat după reinstalarea vBET, atunci vom privi mai aproape de asta

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

Veşti bune, instalarea a mers bine si fara defecte. Până în prezent, după aproximativ o oră de testare, nici o pierdere de anunţuri

Nu-mi place această parte .... DAR,

1. Am observat că este destul de lent, nu rapid ca de pe acest site. Am presupus că este caracteristica de upgrade

2. Am găsit unele anomalii în categoriile de forum, am testat cu IE8 şi Chrome. Ambele au anomalii diferite.

3. Este butonul Navbar disponibil doar în vBET 3.3.?

Vă rugăm să nu ezitaţi să se uite la site-ul de încercare MyCockpit.org - Acasă

Daca vrei sa sapi mai adanc, lasă-mă să ştiu prin e-mail, de asemenea, ar fi bucuros pentru a testa beta vBET 3.3. pe site-ul meu de testare.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

1. Versiunea gratuită este mai lent. vBET 3.x este plătit şi este mult mai optimizat.
    2. Va rugam sa deschis subiect nou pentru această si-l descriu mai mult
    3. Dacă vrei să spui meniul vertical cu steaguri - atunci da.

Vă rugăm să reţineţi faptul că vBET 3.3.0 nu va fi gata pentru vB4. Versiune plătită de vBET va fi gata pentru vB4 în luna martie.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •