Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 5 de 5

Thread: Cum la spre nap off traduceri vbet şi să păstreze?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Default Cum la spre nap off traduceri vbet şi să păstreze?

Hi poate cineva spune-mi cum la spre nap off vbet dar păstraţi toate traducerile, mai degrabă decât posturi revenire? Am un server dedicat 2,6 Ghz 12 mb cache *** Ram şi încă sarcina este mare şi uneori prea mult, am făcut toate thats eficientizarea fost postat în jurul, dar a făcut diferenţă mică, singura cale de a se coboară acum ar fi pentru a bloca motoarele de căutare, care desigur ar însemna moartea a Comunităţii noastre.

Deci, ceea ce ar dori să facă este du-te înapoi la doar folosind vbseo dar păstraţi toate traducerile am până în prezent. Putea sfătui pe cineva te rog?

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Bună
    vBET sprijină nu nu traducerea noi posturi. Puteţi încerca să extindă rafală cache TTL, aceasta va afecta utilizarea mai puţin proces dar conţinut pentru comentarii va fi nu data.
    Am răspuns timp încercării de websitepulse.com şi pentru orignal pagină este: 1.018, şi translated(as guest) 1.151, prin urmare, poate că am putea possiblie consideră alt motiv de ce forum funcţionează atât mai lent.
    Ultima modificare făcută de r.dziadusz; 15-04-12 la 12:49.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Hi ne pare rău nu am fost înapoi la mai devreme acest dar cele mai multe ori atunci când încerc site-ul său în jos.

Site-ul meu nu este de lucru lent, ceea ce spun eu este sarcina este mare, întotdeauna când am vbet în utilizare, dacă mă duc înapoi la vbseo ca standard sarcina picături, i-am mutat la un sever care are acum **** Ram şi 3.2 Ghz procesor (Quad Core).

Ceea ce am fost cer a fost, este o oriunde pentru a opri vBet traducerea mai dar păstraţi traduceri care sunt deja în cache-ul şi baze de date, astfel încât oamenii ar putea vizita încă www.mysite.com/fr/mythread_content.html şi a vedea Franceză Traducere care am deja pentru ea.

Traducerea devine prea scump, Google şi Microsoft sunt acum plătite de traduceri, nu există prea mult din Apertium şi sarcina de server. Acest lucru este de ce, pentru acum aş dori să nap it off din traducerea suplimentare, dar încă permite utilizatorilor pentru a vizualiza conținutul deja traduse, înţeleg că nu există "nu va fi tradus de conţinut nou şi traducerile va fi vechi, dar ca conținutul fiecărei tradus post nu modifică (utilizatori nu poate modifica mesajele lor) nu există nici o problemă.

Salutari,
    Simon

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Ceea ce am fost cer a fost, este o oriunde pentru a opri vBet traducerea mai dar păstraţi traduceri care sunt deja în cache-ul şi baze de date, astfel încât oamenii ar putea vizita încă www.mysite.com/fr/mythread_content.html şi a vedea Franceză Traducere care am deja pentru ea.
    Nu există nici un astfel de opţiuni în vBET. Dar dacă doriţi doar pentru a opri traduce posturi noi - fără a vă schimba Forumul eficienţă - doar elimina toate tastele/login etc de la dumneavoastră adminCP -> vBET -> furnizorii de traducere - dacă nu există nici un furnizor nu va exista traduceri noi, dar vBET va folosi traduceri vechi pentru o dată traduse posturi

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012
    Locaţie
    Atlanta

Incearca echilibrarea...Utilizaţi două servere. S-ar putea ajuta un CDN.

Plus minify, şi utiliza programe de cache-ul pentru a activa browser-ul cache-ul pentru o săptămână.
    Opcode cache-ul prin intermediul memcache este cea mai bună opţiune, deoarece vă poate nor împreună mai multe servere, dar APC este o altă opţiune bună

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •