Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 4 123 ... UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 31

Thread: Planurile schimbat pentru vBET 3.3.0 de presă

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Default Planurile schimbat pentru vBET 3.3.0 de presă

Alo

Deoarece mulți dintre clienții noștri pur și simplu nu pot aștepta când va fi lansată o versiune nouă, mai bună și chiar mai rapidă a vBET, am decis să facem modificări în program De fapt, - clientii nostri sunt care dă direcţie pentru produsul nostru.

Deci, vBET 3.3.0 va fi lansat saptamana viitoare (probabil la sfârşitul anului). Am făcut acolo multe optimizări de performanţă (PB mai bună, mai puţin CPU, memorie mai puţin), a adăugat noi funcţionalităţi şi a corectat unele bug-uri. Vă rugăm să reţineţi că mai avem încă lunga lista de lucruri pe care ne-am propus să facem pentru vBET 3.3.0 - acestea vor fi trecut la 3.4.0, 3.4.0 şi după ce vom face vBET 4.0.0 (pentru vBulletin 4.0). Deci, la sfârşitul vBET 4.0 va fi lansat in acelasi timp si vei avea mai repede versiune optimizată - vBET 3.3.0

Din cauza că nu toate lucrurile, care a fost marcat ca să fie făcut în 3.3.0 va fi cu adevărat. Deci, dacă unele cererea pentru feature, sau un raport bug-ul nu va fi închisă înseamnă că ne ID-ul schimbator de vBET 3.4.0

Din moment ce clienţii noştri se deja utilizate pentru actualizări simplu credem că este într-adevăr soluţie bună, să vă dea mai bună versiune mai rapid - chiar daca inca mai avem unele îmbunătăţiri în planurile de stele

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Mă bucur să aud asta!

Am o întrebare, va fi sprijinite în continuare vBET pentru vb3x atunci când versiunea vb4 este eliberat?

Multumesc.
    Ultima modificare făcută de Michael; 09-01-10 la 23:59.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Da linii standul vor fi sprijinite

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Minunat multumesc.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

mare nu poate aştepta!

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

cât de mult timp poate dura pentru vb4 versiune compatibilă de a veni on-line?

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Text automatically translated from: Arabic to: Romanian
    Translated text
    Poveste frumoasă şi îi mulţumesc şi succes
    Original text

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

Thumbs down CE ?????? Nu e vB4 compatibil?

CE ?????? Nu e vB4 compatibil?

M-am dus pe prezumţia la vbulletin.org vBET că a fost vB4 compatibil. Este tot "suplimente de vBulletin 4.0" Nici o indicaţie că vBET 3 nu este compatibil cu vB4 şi tocmai am trimis meu 90 dolari.

Acum stiu de ce nu a mers după instalarea acestuia pe vB4

Asta pentru mine domnule, este publicitatea falsă ************

Aş dori un răspuns rapid sau va rugam sa trimiteti banii înapoi.

Matt Olieman
    mycockpit.org

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de bhanuprasad1981 View Post
    cât de mult timp poate dura pentru vb4 versiune compatibilă de a veni on-line?
    Martie. Chiar acum versiune gratuită este deja compatibil

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Matt Olieman View Post
    CE ?????? Nu e vB4 compatibil?

M-am dus pe prezumţia la vbulletin.org vBET că a fost vB4 compatibil. Este tot "suplimente de vBulletin 4.0" Nici o indicaţie că vBET 3 nu este compatibil cu vB4 şi tocmai am trimis meu 90 dolari.

Acum stiu de ce nu a mers după instalarea acestuia pe vB4

Asta pentru mine domnule, este publicitatea falsă ************

Aş dori un răspuns rapid sau va rugam sa trimiteti banii înapoi.

Matt Olieman
    mycockpit.org
    Nu există nici un loc pe site-ul nostru sau pe forum pentru care vBET 3.x este compatibil cu vB4 şi există multe dantele în cazul în care este scris că nu este. Chiar şi pe vbulletin.org sunt comentarii pentru oameni scris că nu poate aştepta până versiune plătită va fi compatibil. Nu a fost orice formă de publicitate spun ca vBET 3.x este compatibil cu vB4. Dacă credeţi că diferit - va rugam sa ne arăta ceea ce scrie despre o vom corecta, pentru a evita confuzii în viitor.

Lansat de vBET 4.0, care va fi compatibil cu vB4 este planificată pentru luna martie.
    Ultima modificare făcută de vBET; 11-01-10 la 20:54.

Pagina 1 de 4 123 ... UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •