Alo
Deoarece mulți dintre clienții noștri pur și simplu nu pot aștepta când va fi lansată o versiune nouă, mai bună și chiar mai rapidă a vBET, am decis să facem modificări în programDe fapt, - clientii nostri sunt care dă direcţie pentru produsul nostru.
Deci, vBET 3.3.0 va fi lansat saptamana viitoare (probabil la sfârşitul anului). Am făcut acolo multe optimizări de performanţă (PB mai bună, mai puţin CPU, memorie mai puţin), a adăugat noi funcţionalităţi şi a corectat unele bug-uri. Vă rugăm să reţineţi că mai avem încă lunga lista de lucruri pe care ne-am propus să facem pentru vBET 3.3.0 - acestea vor fi trecut la 3.4.0, 3.4.0 şi după ce vom face vBET 4.0.0 (pentru vBulletin 4.0). Deci, la sfârşitul vBET 4.0 va fi lansat in acelasi timp si vei avea mai repede versiune optimizată - vBET 3.3.0
Din cauza că nu toate lucrurile, care a fost marcat ca să fie făcut în 3.3.0 va fi cu adevărat. Deci, dacă unele cererea pentru feature, sau un raport bug-ul nu va fi închisă înseamnă că ne ID-ul schimbator de vBET 3.4.0
Din moment ce clienţii noştri se deja utilizate pentru actualizări simplu credem că este într-adevăr soluţie bună, să vă dea mai bună versiune mai rapid - chiar daca inca mai avem unele îmbunătăţiri în planurile de stele![]()