Pacea, mila şi binecuvântarea lui Dumnezeu Domnilor I sînt having problemă în forumul meu: Eroare internă de server Serverul a întâmpinat o eroare internă sau de configurare, şi a fost în imposibilitatea de a finaliza cererea dumneavoastră. Vă rugăm să contactaţi administratorul serverului, Webmaster@soqokaz.com Şi le informa de timp eroare, şi orice s-ar putea făcut care pot fi cauzat eroarea. Are mai multe informaţii despre această eroare sunt disponibile în Jurnalul de eroare de server. Reţineţi că login la spre panoul de control Acelaşi lucru se arată-mi Uneori am introduceţi Şi eu sunt cu o problemă în actualizările, dar nu am experienţă în muncă Acest mesaj de actualizare prin Control Panel Director Şabloane găsit ar trebui actualizate pentru a se potrivi versiunea curentă! Găsit [21] actualizat-şabloane trebuie să apară esențiale și tantamount la noua versiune. Vă recomandăm that tu a face atât de repede pentru a evita problemele şi disfuncţionalităţi în Forum! Click aici pentru a viziona aceste şabloane! Sper că ajutorul lui Dumnezeu să vă binecuvânteze beneficia
Ultima modificare făcută de r.dziadusz; 09-02-12 la 15:49. Motivul: BB adaugă
Bună ar putea să vă rugăm să ne daţi url pe care dumneavoastră vBET instalat?
Vezi Tag Cloud
Reguli pe forum pentru