Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 5 de 5

Thread: Nou mod de traduceri

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Default Nou mod de traduceri

Bună,
    În prezent noi sunt punerea în aplicare nou mod de traduceri!

Este posibil să editaţi traduceri manual - de utilizatori, ceea ce înseamnă o mai bună calitate de traduceri, sumă mai mică de text tradus, şi, prin urmare, plătitor bani mai puţin pentru traduceri sau chiar reduce taxele complet!

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2011

awesomesause.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

aceeaşi ca mai sus ^, minunat

vă rugăm să comunice asap toate membre, dont prea mult timp, momentul cel mai ideal cred câteva zile din nou, deoarece microsoft traduce api gratuit nu este disponibilă din nou din martie 2012, sau înainte, când google traduce v.1 gratuit nu este disponibilă din nou, sa, cel mai bun impulsul cred, dar câteva zile din nou este nu rău, acest mod va fi încă în viaţă şi în creştere, aşa cum lung pot creşterea vizitatori şi câştigurile noastre

apertium în prezent poate doar numai stânga translator automat gratuit? adăugarea furnizor nou gratuit va fi mare prea, cum despre Yahoo/altavista Traducător, poate este folosit?

BTW am sfaturi pentru manual traduce, cred că am scris deja acest lucru înainte, dar eu va spun din nou:
    De editare traduceri manual, sa nu înseamnă întotdeauna ai nevoie de 100% manual, puteţi face o semi manual,
    vă puteţi încă folosind google traduce, doar nevoie de unele mai mult de lucru
    doar copie lipiţi conţinutul pe care doriţi să traduce, translate.google.com, rezultatul tradus copiat înapoi la baza de date, manual, editat şi a stabilit un pic că puteţi desigur
    adoptat, aţi creat deja unele noi pagini traduse, vă puteţi angajat unii oameni de la alte ţări se face la pentru ieftine

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Bună guys, există estimare timp când această nouă versiune cu traducere manual va lansat?

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2012

într-adevăr minunat. Vreau doar să spun multumesc pentru acest lucru.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •