Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 11

Thread: vBET nu ar trebui să fie legate de acest server forumuri!

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Default vBET nu ar trebui să fie legate de acest server forumuri!

Hi, peste ultimele 24 de ore meu useage stocare umflat de control şi a fost în jos la un singur lucru!, un jurnal de erori au umplut cu aceste
    PHP Warning: strpos() [< un href="/forum/ro/function.strpos" > function.strpos </a>]: Offset nu sunt cuprinse în şir în /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 398
    am avut multe mii multe dintre ele (25GB în toate!) şi se pare că acest lucru a fost toate din cauza nu mai putea contacta vBET pe serverul!

Acest lucru nu a fost subliniat, atunci când serverul nostru de cumpărare care trebuie să fie capabil să contactaţi a ta în permanență!, serverul a fost în jos, şi aşa a fost software-ul (modificatio) care am cumpărat de la tine, există o nevoie reală de a avea vBET este în mod constant în contact cu serverul?

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Voi încerca pentru a verifica forumul meu test. De asemenea, poate vă rugăm să descrieţi eu pas by pas ceea ce ar fi făcut înainte de eroare a apărut?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Simplu, au fost apar aceste erori în eroare meu jurnal tot timpul pe site-ul a fost în jos ieri, atunci când site-ul venit înapoi erori oprit sau încetinit, acum am doar mii de le astăzi (17 mb)
    Quote Iniţial Adăugată pe site de thecodecage.com error log
    [03-Feb-2012 13: 20: 48] PHP Warning: strpos() [< un href="/forum/ro/function.strpos" > function.strpos </a>]: Offset nu sunt cuprinse în şir în /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 398
    , forum funcționează normal nici probleme sau erori, cu excepția celor umplere meu jurnal de erori.

Astfel încât nici o paşi pentru a recrea aceasta!

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

vBET nu necesită conexiune cu serverul nostru pentru a face traducere etc. Prin urmare, este imposibil ca accidentul nostru sever să vă afecteze forumul. Ceea ce este posibil este ca serverul nostru vBET și serverul tău să sufere de aceeași problemă. Serverul nostru a fost în jos pentru mai mult de zi, a ta ti-a dat o mulțime de jurnal de eroare. Chiar acum este dificil de ghicit ce a cauzat-o și , mai important, să o prezicem - nu știm ce eroare de server a furnizorilor interni poate apărea

Acest jurnal încă există? Dacă da am posibilitatea de a seta unele jurnale şi verifică ceea ce se întâmplă.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Aveţi acces la root forum, ieșirile jurnal (am clar că zi!) şi dreapta are acum peste 2 GB de toate intrările vBET, puteţi şterge fişierul, creaţi un alt unul gol şi apoi păstraţi verificarea inapoi pentru erori ca 2GO nu se va deschide în server şi veţi avea probleme la deschiderea acesteia pe PC-ul.

Editare: trebuie să spun că serverul meu nu a fost în jos în luni (au existat unele erori 500, dar acestea au fost instantanee şi am provocat-le atunci când schimbarea unul din plugin-uri propria mea).

Jurnalul de erori este găsit la /public_html/forumz/error_log
    Ultima modificare făcută de Simon Lloyd; 05-02-12 la 20:14.

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

În prezent, I ascunde acest avertisment pentru a crash/gunoi forum. Acum I sînt verificarea ce pare. De asemenea, eu nu pot recrea această eroare
    Mi-am schimbat această linie
    PHP Code:
    $closePosition strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 
    În această linie:
    PHP Code:
    $closePosition = @strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Hi, alte cu această problemă sau de ce acesta a fost de raportare problema?

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Cel mai probabil, atunci când într-unul de furnizori are unele eroare internă (acest unul care sa prăbuşit, de asemenea, serverul nostru), creaţi unele tranlation ciudat outup care a început buclă fără sfârşit - care ar explica de ce în do nu afectează pe server - aşa cum aţi spus forum a fost working fin. I răsfoiţi din nou fişierul de eroare este gratuit, acest avertisment - sau doar errased it?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Nu editează jurnal de erori la toate, chiar şi erorile pe care am creat am plecat de acolo, asa ca nu credeţi că acest bug-ul este stabilită sau este doar ascunse de modificare Fişier ai făcut?

Şi da forum funcţionează bine, nu plătesc pentru prea mult traducere google caractere doar 100.000 pe zi aşa că o mulţime de traduceri sunt lăsate de aşteptare pentru a fi tradus.

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Cred că eroarea este fix, jurnal de erori otherways ar trebui să are alte avertismente la bucla foarte aceeaşi, în cazul în care ceva apar din nou vă rugăm să ne contactaţi

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •