Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 3 123 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 26

Thread: Oameni care vizitează site-ul meu în primul rând se cere o întrebare în limba rusă?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Default Oameni care vizitează site-ul meu în primul rând se cere o întrebare în limba rusă?

Bunã tot, atunci când oamenii din alte locuri din lume vizitaţi site-ul meu par pentru a obţine un pop sus pune o întrebare în rusă şi URL-ul este mysite.com/ru/ dacă acestea clic pe oricare din butoanele apoi ei a lua site-ul în limba lor, poate ajuta cineva?

Aici este un link la pic arătând messagebox http://www.thecodecage.com/Russian%20question.png
    Ultima modificare făcută de Simon Lloyd; 02-01-12 la 20:15.

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Bună
    Cele mai multe, probabil, ea nu este coused de vBET - vBET a face nu a instala orice ferestre pop-up, vă rugăm să asiguraţi-vă că acest lucru nu este o parte a altor plugin-ul sau mod

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Niciodată nu am văzut-o, nu vBET întreabă utilizatorul dacă doresc să meargă la usercp lor pentru a seta limba lor?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Acest lucru este textul!
    TRECE НА РУССКИЙ ПЕРЕВОД?
    Acest lucru este traducerea
    Du-te-Rusă Traducere?

Deci, este cu siguranta vBET doing it!

EDIT: şi am ultima versiune de vBET după cum ştiţi, toate accesul detalii care i pm ai avut o scurtă în timp ce în urmă ar trebui să funcţioneze încă în cazul în care aveţi nevoie pentru a verifica lucrurile.
    Ultima modificare făcută de Simon Lloyd; 02-01-12 la 22:56.

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Bine
    Un singur lucru a venit la mine. Ar putea vă rugăm să verificaţi valorile din două opţiuni:
    AdminCP - > vBET - > Misc - > Redirect la spre user language
    şi
    AdminCP - > vBET - > Misc - > Redirect la spre user language
    Vă rugăm să încercaţi să dezactivaţi l apoi chack din nou pentru pop-up

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Mi-ar merge la acestei probleme, dar thats nu într-adevăr această problemă, este faptul că acesta este întotdeauna în limba rusă în primul rând!, un tip din india a vizitat site-ul astăzi şi am că în limba rusă, browser-ul său este setată pentru limba engleză, locaţia lui este New Dehli, el nu a fost un membru astfel încât nu a ales un forum înregistrare limba asa ca el ar trebui să aibă doar forum prezentate în limba implicită "Romanian"

Eu cred că există o problemă diferite altele decât redirecţiona utilizatorului, dacă acesta a fost că nu ar fi întotdeauna în limba rusă.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Pop sus este setată pentru:
    Redirecţionarea pentru a edita profilul
    Numai după Login
    Redirecţionarea de limbi de utilizare
    Întrebat - utilizator va cere vrea el să fie Redirecţionat

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Am conectat doar din forumul meu (aşa cum im întotdeauna logat) şi caseta apărut, setările sunt "după logare" so de ce după log out atunci?, i was mirat ce au încetinit meu de membru şi au scăzut veniturile meu de anunţuri, am căutat pentru motive nici unul din care pot gasi dar odată pop sus acolo este site-ul nu încărca în cazul în care caseta este anulat sau ok'd nici unul din care un motor de căutare poate face!

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

ok
    Utilizând access aţi trimis eu am wil verificaţi-l acum

EDIT:
    Ar putea vă rugăm să descrieţi eu pas by pas ce să facă pentru a vedea că pop-up,
    Dacă este necesară ar putea aţi creat, de asemenea, non admin test cont.
    Ultima modificare făcută de r.dziadusz; 03-01-12 la 21:03.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

PM trimis cu noi detalii utilizator înregistrat.

Pagina 1 de 3 123 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •