Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12
Rezultate 11 a 14 de 14

Thread: Thread conţinut nu fi tradus

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Bună
    Am implementat cele quickfixes pentru tine - practicantii actualizarea vBET.
    Dacă actualizaţi vBET dumneavoastră va trebui să modificaţi codul din nou, becouse oficialy nu acceptă mai bătrîn traducere de vBulletin

Am verificat şi ajungeţi ti limitele atât Microsoft şi Apertium, cum se spune aici
    Ai ajuns ti limitele astfel încât textul este tradus nu, dar odată ce textul tradus ca titlu thread vor fi afişate.

Vă rugăm să Notă utilizaţi numai gratuit traduceri API îl poţi folosi întotdeauna cele plătite: v2 traducere Google API, şi abonament plătit de Microsoft Trabnslation de Azur (dacă actualizaţi dumneavoastră PHP)

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună, puteţi adăuga paşii de modificări suplimentare la cea deja înregistrată de vBET aici: http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html , nu a fost actualizat ghidul. Am plătit o taxă suplimentară pentru a face acest lucru compatibile, atunci când o actualizare iese bolnav ’ mod it myself fără a se deranja pe nimeni.

Pentru a utiliza Google V2 eu am la spre update meu PHP? Am crezut că a fost doar pentru Microsoft?!?

PS. o dată tradus nu ar trebui să cuvintele traduse rămân în memoria cache?

Vă mulţumim!
    Ultima modificare făcută de mario06; 14-01-12 la 06:46.

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Acesta este actualizat:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post3666

Pentru a utiliza Google V2 eu am la spre update meu PHP? Am crezut că a fost doar pentru Microsoft?!?
    Right now I 'm reimplementing funcţie, care nu va folosi json_translate Deci, tu a putut folos it fără actualizarea dumneavoastră PHP

PS. o dată tradus nu ar trebui să cuvintele traduse rămân în memoria cache?
    vBET este cache fraze întreg. Dar da odată ce textul tradus rămâne în cache.

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Aici este quicx fix pentru problema dumneavoastră:
    FIX

Acum veţi avea posibilitatea să utilizaţi Microsoft traducere de Azure chiar cu mai bătrîn traducere de php

Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •