Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 2 de 2

Thread: "Pavilion-vbet_" problema

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Default "Pavilion-vbet_" problema

Vă rugăm să aruncaţi o privire la unele Googlebot link-urile gasite dupa ce am adaugat limba "cs":
    site-ul: www.thegame-online.dk/cs - Google-søgning

vbenterprisetranslatoor_seo.php a fost deja actualizată înainte de a adăuga limba:

Code:
    if(isset($_GET['vbet_lang'])) {
    if (false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], '/'.$_GET['vbet_lang'].'/')) {
    $_GET['language'] = $_GET['vbet_lang'];
    $_GET['force_redirect'] = true;
    header("HTTP/1.1 301");
    } else {
    $_GET['language'] = $_GET['vbet_lang'];
    $_SERVER['REQUEST_URI'] = $_GET['redirected'];
    $_SERVER['HTTP_X_REWRITE_URL'] = $_SERVER['REQUEST_URI'];
    }
    $_SERVER['QUERY_STRING'] = str_replace('vbet_lang='.$_GET['language'].'&redirected='.$_GET['redirected'], '', $_SERVER['QUERY_STRING']);
    }
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php')) {
    $_GET['language'] = $_COOKIE['vbet_language'];
    $_GET['force_redirect'] = true;
    }

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Cred că am găsit un motiv şi corectate-l. Problema a fost că a fost vBET afişarea de pagini pentru limbile cu handicap în cazul în care cineva a scris-o din mână, pentru a elimina lang uitat codul din Generatorul de Sitemap, sau pur si simplu limbaj cu handicap, care a fost deja parţial indexate de Google. Deci, în această pagină caz a fost generat, dar pentru că limba a fost dezactivat pagina a fost generata atât de greşit.

L-am corectat si va fi lansat in 3.3.0 - deci, dacă URL-ul de limbi nu sunt acceptate vine, atunci va fi redirecţiona normale (nu traduse) pagina.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •