Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 9 de 9

Thread: 500 eroare

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Default 500 eroare

Bună
    I a lua un 500 error cînd folosire googles v2 api şi microsoft api. Aveţi orice gânduri faţă de cauza?

mulţumiri

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

fişiere de testare atât googlev2, cât şi microsoft genera 500 erori.

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Bună,
    -Atunci când mă duc la url-ul, şi începe traducerea nu văd nicio eroare
    -Poti sa vă rugăm să trecut aici rezultatele testelor dumneavoastră?

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de r.dziadusz View Post
    Bună,
    -Atunci când mă duc la url-ul, şi începe traducerea nu văd nicio eroare
    -Poti sa vă rugăm să trecut aici rezultatele testelor dumneavoastră?
    Nah esti doar în lipsa înapoi la care prezintă textul original. Dacă activez microsoft şi Gv2, acesta este 500 erori tot. Verificaţi /test/

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Prima pune fişierul de testare în folderul rădăcină forum, decât rula ei, în cazul în care 500 eroare apears din nou eu va trebui să verificaţi-l pe loc, sau vă puteţi doar nisip eu jurnalele de eroare php

pe url-ul: talkfinance.net/ja/ i a putea vedea unele traduse text, acesta este coused de tranzacţie parţială (Citiţi mai multe aici)
    Dar dacă tu eşti folosire Google Api v2 puteţi seta propriile limite, poate tu a pune greşit Google Api v2 cheie, după rularea test va ştim sigur

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Contingentul este bine pe Gv2 acum, o mulţime de traduceri parţiale. De îndată ce activez M$ I a lua eroare 500. Fişierele test a alerga fin.

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Despre 500 error în timpul microsoft, făcut tu a ezat a aranja tot vBet opțiune as is it said înăuntru readme dosar? Ai încărcat, încărcaţi-o dată dosar?
    Ar putea vă oferi jurnal erori plin, sau dacă nu vă rugăm să PM acces detalii, astfel încât voi fi capabil la spre a verifica it pe loc

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Da am încărcat încărcat-o dată pliant, urmat instrucţiunile de upgrade şi aplica noile setări de configurare.

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

După cum am vedea al tău test microsoft nu afişează erorile, right acum nu ştiu de ce aceasta nu funcţionează numai în microsoft traducere, coudl, vă rugăm să creaţi contul de testul dvs. ftp şi PM eu it?

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •