salut. Ne pare rău pentru timpul de aşteptare - am fost în excursie ieri.

Nu m-am ratat că ciuda director nu există în forum şi este doar virtuale - există în URL-ul şi acesta este Redirecţionat pe plan intern de .htaccess. Ştiu că bine. Ceea ce am scris este că nu pot vedea în jurnalele vă dat orice cale director, inclusiv /en/ şi sunteţi scris că aceasta este cauza. Jurnalele ai dat nu spune nimic despre orice cale cu /en/ deci ce crezi că mod este încercarea de a ajunge la /path/to/forum/en/images - în cazul în care veţi vedea acest lucru? Aceasta este ceea ce mi-e dor. Nu văd în jurnale. Jurnalele sunt despre altceva. Nu despre nu existente traseu cu /en/ vă rugăm să furnizeze jurnalele care include informaţii shat astfel calea nu a fost găsit. În acest moment eu sunt confuz şi nu sunt sigur că ai dat jurnalele greşit, aşa că noi nu înţeleg reciproc sau problema nu este legată la /en/ director la toate.

Când a scris că ea ar hello dacă vBET va adăuga nu /en/ în URL-urile pentru CSS şi poze - vă rugăm să ne dea URL pagina unde în sursa HTML vom găsi link-uri la CSS sau imagini cu /en/ - vom verifica it.
Despre poteci absolută - vBET nu modificaţi calea stil. Dacă traseul original este absolută atunci enhanced calea (cel cu codul limbii) vor fi absolută. Dacă traseul original este relativă, atunci este relativă cale de ieşire. Deci dacă doriţi dumneavoastră căi pentru a fi absolută, atunci vă rugăm să asiguraţi-vă doar că pe ul original (nu traduse pagină) sunt utilizate căi absolută.

Despre formatarea rupt - am folosit doar procedura care aţi descris şi am putut reproducerea sa. Sunteţi capabil să reproducem aici din nou?