Am deja început testarea Apertium traducere API pe forumul nostru reale. Ne-am stabilit Busteni, astfel încât după ceva timp vom fi capabili să spun mai multe despre performanţele reale.
În acest moment vBET sprijină 30 perechi de limbi din Apertium (există mai mult dar nu comune pentru alte motoare de traducere). Deja vom vedea că adăugarea Apertium vBET este idee bună chiar dacă performanţa nu este cel mai bun (la urma urmei noi avem cache-ul net atât de timp este imediată). Vom vedea în jurnalele - în cazul în care alte limite s-a ajuns acum suntem încă în măsură să facă traduceri datorită Apertium. În acest moment din jurnalele vedem că cea mai mare parte acestea sunt traduceri din limba engleză (majoritatea conținutului aici este în limba engleză) la: es, ca, gl desigur este susținută mai.
Pentru a vedea lista completă a sprijinit limba perechi consultaţi aici: http://API.Apertium.org/JSON/listPairs
Acestea sunt perechi de limbi care acum nu vor fi acceptate (cel puţin acum):
Code:
oc => es
es => ca_valencia
oc_aran => ca
an => es
fr => eo
nb => nn_a
ca => en_US
ca => oc_aran
nn => nb
ca => oc
oc_aran => es
es => eo
oc => ca
br => fr
en => eo
ca => eo
es => oc_aran
nn => nn_a
es => pt_BR
es => oc
es => an
eo => en
nn_a => nn
es => en_US
nb => nn
Noi nu va sprijini o acum, pentru că nu există nici un sprijin toate-la-toate şi alte motoare nu au aceste limbi. Vom verifica încă unele coduri nu poate fi doar mapate în caz dacă aceeași limbă cu alte coduri este utilizat în alte API-uri de traducere. Oricum în prima versiune sprijinirea Apertium noi nu va sprijini toate perechile.
Vrem (şi sunt gata să o facă acum) pentru a utiliza Apertium pentru acele perechi de limbi:
Code:
bg => mk
ca => en
ca => es
ca => fr
ca => pt
cy => en
da => sv
en => ca
en => es
en => gl
es => ca
es => en
es => gl
es => pt
es => ro
eu => es
fr => cs
fr => es
gl => en
gl => es
gl => pt
is => en
it => ca
mk => bg
mk => en
pt => ca
pt => es
pt => gl
ro => es
sv => da
Ar trebui să fie 30 din cele. Dacă ne e dor de ceva vă rugăm să ne anunţaţi. De asemenea, în cazul în care veţi primi informaţii despre noi perechi de limbi acceptate, apoi, de asemenea, vă rugăm să ne anunţaţi.