Au fost difuzate traducator de ceva timp, am doar recent reînnoit meu a da un permis. Rulează vb3.8.3.
Aceasta dupa-amiaza, site-ul meu a început să moară fiecare câteva minute. Problema a fost meu php procese, php-fpm, au fost pe moarte şi nu vine înapoi. După verificarea fişierul jurnal al php-fpm am constatat că acesta a fost încheiată fiecare proces cu o eroare. Am dezactivat VBET şi sistemul a început să alerge foarte bine şi a rămas în acest fel. Următoare m-am gândit eu ar trebui să goliţi memoria cache toate, care am făcut, re-enabled vbet şi acelaşi rezultat. Sistemul doar la început pe moarte. În acest moment, m-am gândit am poate precum şi upgrade, asa ca am descarcat de cea mai recentă versiune in seara asta şi a efectuat upgrade-ul.
Am verificat configuraţia şi a trebuit să rechoose limbile am au fost traducerea. Din cele 6 limbi am traduce în mod normal, doar un singur drapel apărut chiar dacă toate 6 au fost selectată în configurare. Meu php-fpm proceselor, de asemenea, a început pe moarte din nou.
Nimic nu a schimbat la sfârşitul meu de a provoca acest lucru astăzi, ea doar a decis să nu mai funcţioneze.
Orice gândurile sau sugestii? Cum este acum, eu nu pot permite fără a ucide site-ul meu.