Ai orice întrebare despre această problemă - în cazul în care da eu va redeschide acest thread? Pentru noi, vă rugăm să deschideţi thread noi?
Ai orice întrebare despre această problemă - în cazul în care da eu va redeschide acest thread? Pentru noi, vă rugăm să deschideţi thread noi?
Aş dori să fie în măsură să dezinstalaţi curat până la o soluţie gratuit despre vine.
Vă rugăm să reţineţi că acest lucru nu se recomandă. Dacă nu doriţi să utilizaţi vBET până la orice furnizori de liber noi vor fi disponibile se recomandă pentru a dezactiva doar vBET. Atunci când tu uninstall vă va pierde întreg traducerile dumneavoastră deja în cache. Deci, este suficient să:
1. Dezactivaţi vBET în Admin CP
2. Comentariu vBET normele în .htaccess
3. Anularea modificărilor în 2 vbseo dosar (dacă integrat)
Dacă totuşi doriţi să eliminaţi vă rugăm să facă acelaşi lucru, doar în 1st pas uninstall în loc de a nu fi de acord. De asemenea, aveţi posibilitatea să eliminaţi fişiere vBET din FTP.
Vă rugăm să reţineţi că, în acest moment ne sunt testarea Apertium - care este drum liber traducere API. Nu este prea repede şi sunt acceptate numai anumite perechi de limbi, dar este gratuit. Vrem să includeţi în următoarea versiune, care va fi la sfârşitul acestei luni.
De asemenea, vă rugăm să reţineţi că Microsoft traducere API este gratuit. Şi chiar şi după 2012 martie este planificată pentru a oferi acces liber cu limita de caractere 2 milioane pe lună.
Astfel presupunând - avem încă suport gratuit pentru 35 de limbi (toate pentru a toate) cu limită, dar ne pot upraise limita utilizând Apertium pentru anumite perechi de limbi. Am sfaturi să staţi cu vBET - gratuit traduceri sunt încă disponibile. Vă rugăm să reţineţi că aveţi posibilitatea să dezactivaţi întotdeauna doar acele limbi care nu sunt acceptate de Microsoft, astfel încât nu va trebui să vă faceţi griji despre perechi de limbi acceptate numai de către Google plătite.