Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 5 de 5

Thread: Nu sunt sigur dacă acesta funcţionează noua instalare

Vezi hibrid

Post anterior Previous Post   Next Post Următorul Post
    Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Question Nu sunt sigur dacă acesta funcţionează noua instalare

Suntem cu o mică problemă cu vBET acum aşa cum a apărut la locul de muncă atunci când primul permis, iar acum se încarcă pentru totdeauna, fără traducere şi în cele din urmă, după o lungă perioadă de timp o pagină goală.

http://www.teenforumz.com/

L-am optimizat ca pe frecvente de optimizare cu noroc nici până în prezent. Am avut o privire în phpMyAdmin şi tabelele vbenterprise par a fi de umplere, dar până de încărcare arent pentru utilizatorul final doar încă, este aceasta o problemă?

Aici este htaccess nostru care poate fi greşit, dar eu sunt sigur:

Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#RULES for pages outside forum directory handled by vBulletin
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

#RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    #RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Multumesc pentru orice sfaturi sau ajutor dat.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Orice idei?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Aţi făcut de integrare vBSEO?

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Da, am fost obtinerea unei erori la început legate de fișierul vbseo aveți nevoie pentru a edita, așa că am editat-o în consecință și nici un noroc Din anumite motive, se pare a fi doar lucruri cache anumite deoarece nu a fost de 21 de pagini de traduceri noaptea trecută şi nu există încă este faptul că multe pagini, cu siguranţă ar fi crescut.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Ei bine, tocmai am mutat într-o astăzi semi-dedicate şi este de lucru perfect în regulă acum, Nu cred ca a fost probleme de memorie, la toate, cred că a fost călit setările PHP şi Apache, care au fost adăugate la server pentru a ajuta cu CSF / LFD . Multumesc pentru ajutor

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •