Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 16

Thread: link-uri rupte

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Question link-uri rupte

Buna ziua,
    Link-uri mele pare a fi rupt în traducere.

Exemplu: In lipsa mea (rusă) link-uri limbaj arata ca
    xpam.org/teosofiya/517-velikie-dushi-sredi-nas-ili-kto-takie-mahatmy.html

dar când sunt utilizaţi de traducere, link-uri aceleaşi modificări la prezenta:

Totul este în regulă perfectă până la ultima actualizare de modificări minore vBulletin şi în. Htaccess

Aici este meu fişier htaccess.:
    Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xpam\.org
    #RewriteRule (.*) http://www.xpam.org/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#************************************************************************--
    #RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron|api\.php)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#************************************************************************--
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Vă rugăm să consilieze.

Mulţumesc.
    Ultima modificare făcută de vBET; 19-10-11 la 00:30. Motivul: BBCode adaugă

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Aţi făcut upgrade-ul corect (upload folder încărcaţi-o dată), Şi vă rugăm să verificaţi pentru că toate setările, dacă sunt setate corect?
    Vă rugăm să aruncaţi o privire la:
    vBSEO - > Panou de Control - > Setare General - > Înlocuire caractere Non-engleză în URL-uri? -> păstraţi ne engleză caractere în URL-uri
    De asemenea, acesta poate fi accesarea cu crawlere a emite unele browser-ului (descrierea în fila de browser-ul meu arată "destul de" url), am să-l investigheze
    Ultima modificare făcută de r.dziadusz; 08-10-11 la 09:20.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Question

Vă mulţumim pentru răspunsul dumneavoastră.

I sînt folosire vBet pentru mai mult de ani şi este lucrat perfecty.
    Sigur lucru,
    vBSEO - > Panou de Control - > Setare General - > Înlocuire caractere Non-engleză în URL-uri? -> păstraţi ne engleză caractere în URL-uri
    este setată corect.

Aţi făcut upgrade-ul corect (upload folder de încărcare-o dată), şi vă rugăm să verificaţi pentru că toate setările, dacă sunt setate corect?
    Da, toate fişierele din această încărcat la derection forumul meu.

Am gasit alt lucru ciudat:
    Subiectele sunt traduse corect, dar unele mesaje sunt tranlsted în subiectele, iar unele dintre ele nu.
    Chiar şi o parte din mesaje traduse, iar unele dintre ele nu.
    Este foarte ciudat.

Orice sugestie despre ce sa întâmplat?
    Ultima modificare făcută de sergarch; 08-10-11 la 23:04.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă rugăm să păstraţi o problemă pe un singur fir. La scurt timp - ai putea ajunge la limita si de aceea Exemple de care nu sunt memorate în cache nu sunt traduse. Dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii despre / de ajutor - vă rugăm să filet deschis noi pentru o nouă emisiune.

Despre real problemă - vă rugăm să PM acces detalii Admin CP, FTP şi vbseo CP astfel vom fi capabili să verificaţi-l şi îl corectaţi. Vă rugăm, de asemenea, să URL exactă PM unde putem vedea problema.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

PM a fost trimis ieri.
    Orice informaţii actualizate?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Mergând acolo acum.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă rugăm să consultaţi PM - nu trimite suficiente detalii de acces.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Sunt încă în aşteptare pentru mai multe detalii acces, dar am fost un pic de verificare şi am văzut un singur lucru. Acesta este de lucru pentru unele traduceri. Ca şi aceasta este perfect ok pentru
    - Japonez:. Xpam.org/ja/teosofiya/517- ョヂる ニ 㐃 ヾミヿマミトマ 秃 ミモヮ 間 ョ 大 ポヺ 魂 html
    - Coreeană:. Xpam.org/ko/teosofiya/517- 거나 - 마하 - 횸마 - 우리 - 감운띰 - 위뜐한 - 옃혼 html

Dar în cazul în care nu funcţionează, aveţi EXACY aceeaşi adresă URL (numai Codul de limbă care este diferită):
    - Belarus:
    - Şi turcă:

Care dă-mi o teorie ce se poate întâmpla (încă mai au pentru a verifica it). Deci atunci când lucrează traducere apoi totul este OK. Aici cel mai probabil deja depăşiţi dumneavoastră limită şi traducerea nu este disponibilă (în acest moment foarte vBET dezactivat cabina ta furnizori). Şi de aceea le-am rupt link-uri - nu ai traducere astfel încât este afişat ce a trimite pentru a traduce (modificat pentru nevoile API).
    Ceva ciudat este aici, pentru că pagina în sine este tradus şi URL-ul nu, încă este posibil dacă URL-ul dvs. a fost tradus mai devreme (atunci când a fost afişată ca ultimul mesaj pe pagina principală), iar pagina a fost tradus mai târziu. În cazul în care astfel de durea obţinute pentru legătură într-ar putea fi deja eliminate din cache şi traducere pentru pagina în sine este încă în cache.

Oricum, voi fi în măsură să confirme atunci când am obţine acces deplin - chiar acum eu nu pot so fac şi eu pot doar ghici ce se intampla.

EDIT
    Nr cei care nu sunt exact la fel. Am nevoie de un acces mai mult pentru a găsi ceea ce ne se întâmplă.

EDIT 2
    Aici este URL-ul definitiv, dar tradus greşit la afisate: xpam.org/fr/teosofiya/517-les-grandes-% E3% A2mes-parmi-nous-qui-sont-ou-mahatma.html
    Deci, teoria mea anterioara nu este drept.
    Ultima modificare făcută de vBET; 09-10-11 la 13:52.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Un indiciu posibil - Pe pagina originală în sursa HTML I vizualizează:
    Code:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    Vă rugăm să reţineţi că vBET este sensibilă în caz de codificare şi este clar descris în procedura de instalare:
    (Numai pentru utf-8 charactersets) Characterset setaţi valoarea cu litere mici - vBET este minuscule pentru characterset. Deci dacă utilizați utf-8 apoi asiguraţi-vă că aţi setat 'utf-8'
    Ai o setaţi UTF-8 în loc de utf-8. Acest lucru poate fi motivul. Mazăre scimbare it (instrucţiuni în readme.html din pachetul vBET) şi spune-a făcut aceasta ajuta. Dacă nu vă rugăm să încercaţi cu cache-ul este oprit pentru o clipă sau chiar mai bine creaţi thread nou pentru testarea cu titlu care nu a fost tradus pentru sigur încă (conţinutul de cache-ul poate fi rupt din cauza setările greşit). I s-ar verifica mine, dar dumneavoastră Admin CP nu este în limba engleză şi nu sunt capabili să lucreze acolo.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Spuneţi-indicii does ajutor? Aveţi nevoie de mai mult sprijin aici?

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •