Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 7 de 7

Thread: vBET 3.5.1 nu retranslating atunci când disponibile

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Default vBET 3.5.1 nu retranslating atunci când disponibile

Bună, am cea mai recentă versiune de vBET mi se pare că, dacă ați atins limita pentru traducere sau o traducere nu este disponibil arată limba originală, dar atunci când traducerile sunt disponibile din nou, nu traduce acest post, un exemplu poate fi găsit aici ASTEPTARE PE ECRAN Excel VBA / PANTALLA DE ESPERA RO EXCEL VBA primul post este netradusă şi Next Post din ghidul este tradus!

Dacă doriţi să luaţi o ora uite mine şi eu voi da acces ghidul de ca oaspeţii se pot vizualiza doar primul mesaj.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă rugăm să PM detalii de acces. Noi vom verifica.

Reţineţi, de asemenea faptul că astfel cum a fost anunţat în presă ultimul cei care nu sunt optimizate încă. Acestea sunt versiuni beta, care a fost eliberat rapid, deoarece era important să reacţioneze rapid la schimbările de pe traducere furnizorii de laturi. Chiar acum lucrăm pentru a le optimiza.

Revenind la problema dvs. - Trebuie să văd cum arată. Este foarte ciudat faptul că înainte de mesaj nu este tradus şi a celui următor. Văd aici 3 scenarii:
    -bug în vBET
    - Furnizorul nu a fost disponibil, iar mesajul următor a fost deja in cache, pentru că aveţi acelaşi text în alte fir
    -furnizorul a fost disponibil atunci când traducere a început, mesaje în limbi diferite sunt traduse în primul rând (codul BB este evaluată la nivel de vBulletin) şi când vBET începe traducerea restul paginii veţi ajunge la limită astfel încât furnizorul a fost blocat. Mesajul care este tradus este în altă limbă (folosit lang BB) va fi cauza.

Totusi aceasta am nevoie pentru a vedea şi de a verifica ce se întâmplă cu adevărat acum nu pot vedea ce se întâmplă cu adevărat acolo.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Bună Michael i-au pm te acces, i se poate da admin si ftp complet dacă ai nevoie de ea

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

La momentul de traducere am avut limita de caractere stabilit la 300.000 de jos i am acum la 100.000, deoarece costul este departe de mare, dar sunt dispus să ridice limita de vreun alt test care aveţi nevoie.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Am fost acolo - vă rugăm să consultaţi PM - am nevoie de mai multe informaţii (mesaj exact şi traducerea exactă - mi-ati dat legătură într-pagina, nu traduse).

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Explicaţia dată în PM

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Potrivit informaţiilor pm firul de execuție s-a modificat manual şi nu este observabil acum. -Atunci când se întâmplă din nou vă rugăm să scrieţi în fir existente. Eu va marca a rezolvat pentru acum (deoarece nu avem acum problema) şi redeschidere atunci când veţi găsi ceva de genul asta. De asemenea, dacă acolo unde lang BBCodes apoi, probabil, întâmplat ceea ce am descris mai devreme - lang a fost tradus în timpul Generarea paginii (BB evaluate de vBulletin) şi când vBET a început să traducă pagina generat ajungeţi traducerea refuză limită şi furnizor. Eu nu pot verifica acum - este doar teorie. Vom merge înapoi aici atunci când veţi găsi fire similare.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •