Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 6 de 6

Thread: Nu fi de acord, dar nu a instala

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Default Nu fi de acord, dar nu dezinstalează

Din cauza unor probleme cu furnizorii de traducere, vreau să dezactivaţi vbet pentru o perioadă îndelungată, dar totuşi doriţi opţiunea de re-enabling sistemul să fie disponibile.

În plus faţă de dezactivarea plugin-ul, ce modificări ar trebui să fac vbseo lui config şi .htaccess pentru a face acest lucru?

În prezent, chiar şi cu plguin dezactivată.

Dacă aţi putea oferi eu cu fragmente de cod exactă aş fi recunoscător, aşa cum am le-aţi şters meu poştal originale.
    Ultima modificare făcută de moman; 05-10-11 la 21:39.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Dezactivaţi vBET:
    1. Dezactivaţi-l în Admin CP
    2. comentariu vBET reguli in .htaccess. Dacă nu vă amintiţi care sunt cele apoi verificaţi în pachet de vBET a face nu-încărcat/instrumente/redirecţionarea-regulile de director
    3. Revenire integrarea modificări în fişiere vbseo. Cel mai simplu mod - doar Încărcaţi fişierele originale. Dacă nu aveţi zip - descărcaţi-l din pagina furnizor. Cea mai grea fel - doar deschide readme.html în vBET pachet şi aţi exact descris modificări care s-a făcut - Fă-o în mod opusă.

Este înţelept să nu scoateţi - atunci când sunt scoase vă va pierde întregul cache-ul bazei de date.

Vă rugăm să reţineţi că astăzi vom lansa noua versiune vBET care este pregătit pentru limitele de furnizorii de traducere. Aceasta înseamnă că, în cazul în care în cazul în care un singur furnizor nu este disponibilă va comuta la altul şi verifica anterior o dată pe nostru pentru a vedea este disponibil din nou. De asemenea, în cazul când ajungeţi deja ti limitele în toţi furnizorii care va utiliza Traducător "dummy" - cache traduceri vor fi afişate, dar pentru unul nou, veţi vedea doar testul iniţial în loc de a gol unul ca până acum. Detaliile vor fi în anunţuri. Vom lansa în aproximativ 1 oră.

Vă rugăm să spuneţi aveţi nevoie de mai mult ajutor aici

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Vă rugăm să reţineţi că astăzi vom lansa noua versiune vBET care este pregătit pentru limitele de furnizorii de traducere. Aceasta înseamnă că, în cazul în care în cazul în care un singur furnizor nu este disponibilă va comuta la altul şi verifica anterior o dată pe nostru pentru a vedea este disponibil din nou. De asemenea, în cazul când ajungeţi deja ti limitele în toţi furnizorii care va utiliza Traducător "dummy" - cache traduceri vor fi afişate, dar pentru unul nou, veţi vedea doar testul iniţial în loc de a gol unul ca până acum. Detaliile vor fi în anunţuri. Vom lansa în aproximativ 1 oră.
    Am pus în aplicare de fapt, aceste caracteristici înapoi, atunci când am descoperit traducator Microsoft. Cu toate acestea, limita este de 400,000 de caractere / oră, sau două milioane de caractere pe zi (chiar şi cu OAuth). În trecut am fost cache peste 1GB de traduceri pe zi, ceea ce ar echivala cu miliarde de caractere, da sau ia. Aceasta înseamnă că mi-ar depăşi mereu contingente furnizorii "în timpul fiecare oră, aşa cum am fost obtinerea peste 2.000 de med traduse pe oră.

Aceasta este o ruşine real ca mi-a placut vbet, utilizatorii mei găsit este util, şi am avut o gramada de distractie extinderea şi îmbunătăţirea ea (adică ReviewPost integrare, etc).

Aici este funcţia am scris să-i aducă un simbol OAuth (pe care eu apoi stocate în Memcache până expirat), acest lucru ar fi o altă sugestie pentru o versiune viitoare ca Microsoft va fi in curand aceasta necesită:

PHP Code:
    function request_new_token() {

$obj_connection curl_init();

$arr_query_bits = array (

'client_id' => 'your client id',

'client_secret' => 'your secret',

'scope' => 'http://api.microsofttranslator.com',

'grant_type' => 'client_credentials'

);

$str_query http_build_query($arr_query_bits);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_URL'https://datamarket.accesscontrol.windows.net/v2/OAuth2-13');

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_HEADER0);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_FOLLOWLOCATION1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTFIELDS$str_query);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTTRUE);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_TIMEOUT1);

$str_response curl_exec($obj_connection);

curl_close($obj_connection);

$matches = array();

preg_match('/\"access_token\":\"([^"]+)\"/'$str_response$matches);

$token $matches[1];

preg_match('/\"expires_in\":\"([\d]+)\"/'$str_response$matches);

$expires $matches[1];

return array(
    $token$expires);

Un alt aspect interesant în cazul meu este că cu vbet oprit, se pare că google este mult mai fericit să indexeze site-ul nostru:

Se pare ca pierderea noastră în trafic nu va fi cea mare după ştiri toate, cel puţin asta e bine!

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă mulţumim pentru note.

Aşa cum am înţeles codul, va fi necesară cu versiunea Microsoft plătit - e drept?

Despre topuri - vă rugăm să reţineţi că ea nu spune câte pagini a fost indexate - doar câte pagini a fost accesate cu crawlere. Şi a fost accesate cu crawlere mai multe pagini, deoarece aceste atunci când emis mai repede (a se vedea ultima diagramă). Deci, Google nu reacționează în vBET - reacţionează la răspuns timp doar pentru a nu suprasarcină server. Când serverul răspunsuri mai repede roboţi scotoceşte mai repede.
    Văd dumneavoastră canalizare a început răspunde mai rapid timp înainte de aţi dezactivat vBET (la începutul lunii septembrie) – numărul de târât început să crească exact apoi. Deci, tu a vedea it este legată de timp de răspuns.
    Aici sunt interesat despre doar un singur lucru. Aţi scris ieri că doriţi să dezactivaţi vBET. Aşa că ieri vBET a fost încă activ pe forum-ul, dar în topurile Ați marcat ultimele zile 6 ca vBET dezactivat (după cum am înţeles fiecare unghi pe diagramă este măsurarea dintr-o singură zi) - aşa ceva nu chiar aici...

Potrivit informaţiilor luat la tine Google a fost scotocirea (indexarea nu - nu este acelaşi lucru) mult mai rapid atunci când vBET a fost încă activ. Numai ultima măsurare topurile este atunci când vBET a fost dezactivat. Vă rugăm să nu ofere informații înșelătoare. Desigur, există conexiune între timpul de răspuns şi numărul de pagini scotocit, dar serverului a fost răspunde mult mai repede atunci când vBET a fost încă pe. Poate pentru că în loc de aşteptare pentru traducere extern al tău a servi luat imediat informațiile de cotă depășite (a început despre săptămână în urmă). Poate din cauza modificări de configurare (cache de comentarii transformat pe lună în urmă, sau ceva de genul asta).

Şi unul mai cred că - Chiar credeţi că traficul roboţi are aceeaşi valoare ca traficul de persoane reale? Roboţi nu va face clic în anunţuri, roboţi nu va crea un cont pe forum pentru dvs. şi roboţi nu va crea conţinut valoros pe forum. Deci, eu personal cred că informaţiile pe care le va avea mai mult trafic crawler nu este o veste buna - este doar de ştiri. Veţi pierde reale de trafic şi de oameni reali din comunitatea ta.

Revenind la problema - nu aveţi nevoie de ajutor mai mult în acest subiect?
    Ultima modificare făcută de vBET; 06-10-11 la 11:19.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Problema este rezolvata aşa-Nu, nu au nevoie de mai mult ajutor chiar acum. Mi-ar păstra în jurul valorii de traduceri, dar din cauza traficului mare, nu este posibil în cazul meu. Poate că în viitor un API liberă şi puternică va fi pusă la dispoziţie, cine ştie!

Problema a fost că mai multe pagini traduse au fost suspendate. Adăugarea aceasta la apelurile curl părea să crească tranzitată globală (filosofia mea este că dacă nu complet intr-o secunda, nu va completa):
    curl_setopt ($ obj_connection, CURLOPT_TIMEOUT, 1);

Acesta este motivul pentru care zona de albastru a fost mai rapid (împreună cu o memorie cache mai mare).

Deşi este cu siguranţă deschis la interpretări, aprofundată de indexare motoarele de cautare este cheia succesului unui site, şi cine ştie, poate-prezenţa traducerilor durea indexarea site-ului meu de bază (în engleză) de conţinut?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

De asemenea, sperăm că traducerile vor fi din nou liber, vom găsi mai mulţi furnizori de traducere (liberă sau competitiv) sau, cel puţin, vor fi ieftine Puteţi să aibă încredere în noi că vrem OK - dacă nu sprijinul necesar acum suntem aproape de acest thread. Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că noi susţinem deja furnizorii de coadă, care permite de a utiliza un singur furnizor, atâta timp cât aveţi limite citat de furnici apoi va trece automat la un altul (şi check la fiecare 10 minute face un preferat este disponibil din nou). Încă unele probleme de aici (versiune BETA) - acum ne marca furnizorul ca indisponibilă dacă se întâmplă o eroare (nu apare necesar), dar am deja monitorul atunci când furnizorii sunt marcate disponibile pe forumul nostru şi a corecta problemele. Speranţa ne vom intalni din nou

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •