Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 6 de 6 FirstPrimul ... 456
Rezultate 51 a 58 de 58

Thread: Cum pentru a elimina codul limbii vBET

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Max când puneţi codul meu într-un text program de editare, este cel mai probabil, transformă html cod Asci într semne normală, astfel încât problema a apărut. Vă rugăm să lipiţi-l o dată şi asiguraţi-vă că toate Masci cod nu a schimbat - sejururi modul în care este în meu post. Mai ales să acorde o atenţie pe "% # 039; %" aceasta nu ar trebui să devină o "

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

ok. Eu voi încerca asta.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Cum pot preveni că se întâmplă? ‘ Ive tried Notepad ++, de asemenea, dar când am lipiţi codul dvs. simbolurile schimba
    Ultima modificare făcută de norku; 18-10-11 la 13:23.

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Dacă tu, te rog PM detaliu vă acces la dvs. ftp îmi puteţi plasa exatly acest cod ca ar trebui să fie, dacă nu doriţi să-mi dea acces puteţi încerca schimbarea manuala simboluri din nou după ce acesta devine acest fel "

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Am fugit ea oricum şi se pare a fi lucrat în acest moment. Pune-l în jos pentru 'Eroare de operatorul'

Multumesc foarte mult pentru lipirea la acest lucru şi sper că fir va fi util pentru oricine altcineva care are pentru a dezinstala vbet pentru un motiv oarecare.

Sfat pentru oricine dezinstalarea: nu face ceea ce am făcut şi uninstall doar cum aţi proceda cu un mod vbulletin normală. Cu siguranta cere baietii de aici la vbet înainte tu uninstall. O veţi salva o mulţime de dureri de cap.

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Bine ati venit, dacă aveţi orice altă problemă în acest thread vă rugăm să întrebaţi, pentru orice alte probleme, te rugăm să deschizi nouă temă.
    Dacă totul este ok am va marca a rezolvat

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Feb 2014

Aceasta este încă o problemă sau aceste probleme s-a rezolvat acum? Este încă o durere în fund să dezinstalaţi vBET?

Multumesc.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Problema a fost rezolvată.

Pagina 6 de 6 FirstPrimul ... 456

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale