Am limita mea de caractere pentru google stabilit la 100.000 de perday astfel cu setările mele "Se utilizează întotdeauna Google", "Utilizarea API Google V2", "Utilizarea Google Detection", atunci când am ajunge la această limită şi nu se mai obţine rezultate de la Google plătit ar fi posibil pentru API-uri gratuit apoi începe producerea de rezultate?
Astfel de exemplu folosesc limita presetate meu Google şi Google nu mai întoarce un rezultat pentru mine (probabil se întoarce un cod de eroare cum ar fi cele în codul de testare Google) când rezultatul nu este returnat ar fi bine dacă vBET recunoscute automat codul defectului şi apoi trimis solicitarea unui alt API cum ar fi Microsoft (sau orice alte persoane care vBET sprijină mai târziu) în acest fel putem sunt siguri de Noţiuni de bază unele rezultat - pentru mine, acest lucru ar fi foarte foarte valoroase având în vedere că există limite chiar cu versiunile plătite, aceasta ar permite să se extindă ti limitele de traduceri.
de exemplu,
Google Charcters 100.000 pe zi setat > folosit sus > vBET muta la următoarea API în lista > Microsoft 400 k pe oră sau 4 M când limita atins vBET selectare API următor şi anterior pentru a vedea dacă limita este ridicată sau are unele alocația > fie trece la următoarea API sau înapoi la Google plătite când limita de atinge din nou > Verificaţi următoarea API.... etc şi aşa verificarea circulară după recieving un cod de eroare ar transporta, deci destul de mult capacitatea de constantă a avea traduceri.