Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 3 de 3 FirstPrimul 123
Rezultate 21 a 24 de 24

Thread: Traduceri gol.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Am avut pentru a dezactiva vBET pentru acum. Forumul meu întreg în mod constant doar a intrat în așteptare din cauza de traduceri care nu se poate face. Deci, acum tocmai am aşteptaţi şi sper că puteţi găsi o soluţie bună. Eu sunt un membru pentru prietenul meu, şi ştiu că veţi găsi un mod de viaţă.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

În acest moment avem Testaţi noua traducere API (vă rugăm să consultaţi anunţuri). Oricum - dacă nu se poate face traduceri nu ar trebui să aveţi orice timeout... Ceva nu este chiar aici. Atunci când nu poate fi realizat traducerea, apoi vBET trebuie să marcheze furnizor ca indisponibile şi verificaţi fiecare 10 minute nu este disponibil din nou. Între timp sunt afişate când furnizorii nu sunt disponibile, apoi doar în cache rezultatele. Deci orice timeout nu ar trebui să se întâmple. Vă rugăm să deschideţi thread noi pentru problema cu timeout şi detalii de acces PM - vom verifica ce se intampla. Poate tu a lua unele notă de diferite erori de furnizor şi este nu transformat de către vBET - care ar explica de ce vBET încă încearcă să folosească furnizorul. Ne puteţi verifica-l numai pe locul.

Soluţie reală deja rezolvă problema cu atins limitele. Dacă aveţi nişte problemă poate fi cauzată de unele bug. Trebuie să verificaţi-l pentru a verifica - vă rugăm să deschideţi thread noi şi PM acces detalii.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Am activat cea mai recentă versiune de VBET astăzi pentru prima dată din nou. Deci poate vă cer baieti pentru a vă rugăm să ghid eu la în cazul în care pentru a dezactiva cache de curăţare (ca pe sugestia lui Michal în deasupra post), de asemenea, ce pagini pot set nu se traduce, şi cum să faci asta?
    În această etapă sunt folosind doar gratuit API de la Microsoft şi Apertium, dar acestea sunt utilizate în ca 2 minute. Deci, acum am nevoie pentru a găsi o modalitate de a traduce doar mesajele noi. Am încercat, de asemenea, să lucreze la o modalitate de a utiliza Google API plătite, deci sperăm că atunci când am că în locul I a putea folos VBET sa cea mai mare din nou. mulţumesc.

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Bună
    Foru dezactivarea Comentarii cache stabiliţi setările de ambele:

AdminCP -> vBET -> Cache Cache timp să Live (TTL) -> Cache timp să Live (TTL): 0
    -cache date va dura pentru totdeauna

AdminCP -> vBET -> Cache Cache timp să Live (TTL) -> Strategia de compensare Cache: Cu handicap

Aveţi posibilitatea să "nu transtaling" unele pagini completând opţiune):
    AdminCP - > vBET Main - > ignora URL-uri:

De asemenea, aveţi posibilitatea să utilizaţi: <- VBET_SNTA -> si <-! VBET_ENTA -> Tag-uri. Doar pune în interiorul acestuia conţinut că nu doriţi să fie traduse şi voila - acesta nu va fi -Aveţi posibilitatea să easly acces şabloane de AdminCP - > stiluri & şabloane

Pagina 3 de 3 FirstPrimul 123

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •