Am ment ultima versiune de vbet 3.x pentru vb3.x VBET 3.5 DISEMINAREA
Am ment ultima versiune de vbet 3.x pentru vb3.x VBET 3.5 DISEMINAREA
i-ar putea, dar asta e un beta şi ai stat tu dont oferi sprijin pentru aceasta şi, de asemenea, că nu este bun pentru mine
mai multe informatii: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10304
Vă rugăm să-face acest test pentru toate API pe care îl utilizaţi,http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post1728
Voi atunci când am terminat optimizarea baza mea de date, am folosit doar API V1 ca i-au numai vBET 3.4.1 instalat.
Am şi alte aspecte, vbenterprisetranslatot.php utilizează ALL timpul meu cpu, vă rugăm să verificaţi de mai jos:
Pid ************ prioritară CPU Proprietar%% memorie comandă
12493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104 - 0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12496 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 72.0 - 0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12495 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 67.0 - 0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12492 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 42.0 - 0.6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12490 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 23.5 - 0.6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12484 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 11.7 - 0.6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
20732 (Trace) (Kill) mysql 0 - 1.8 - 6.2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-extern de blocare -
Am 4 CPU şi-l omoară pe site-ul meu acum ca sa cant traduceri!, Am dezactivat de jumătate din traducerile şi au în continuare problema!
Ma poate ajuta cineva?
Ultima modificare făcută de Simon Lloyd; 01-10-11 la 19:29.
Am actualizat la beta pentru a încerca să rezolve problemele mele, dar se pare că eu nu mă bag traduceri din Microsoft?
Iată rezultatul testului micorsoft:
Am dublu chaecked i-au ID-ul MS corect!Incepand obţinute de încercare MS
Rezultatul testului: ï »¿" InvalidOperationException:: ID-ul = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Încercare de eroare:
Timpului de conectare (ms): 237.756103516
Ultima modificare făcută de Simon Lloyd; 01-10-11 la 20:56.
Vă rugăm să rețineți că Google v1 a pus mai multe restricții privind utilizarea API-ului, deoarece se pregătesc să se închidă. Iar ceea ce descrii pare să-ți atingi limita. Unele titluri (conținut) nu sunt afișate deoarece nu pot fi traduse. Unele sunt OK pentru că îl aveți deja în cache. Vă rugăm să rețineți că cea mai nouă versiune vBET (acum marcată ca BETA din cauza multor modificări) permite utilizarea altor API-uri de traducere - Plătit Google v2 și încă gratuit Microsoft. Deci, acest lucru vă poate rezolva problema care nu este pe partea de vBET, ci pe partea de furnizor de traducere - Google doar pregăti pentru închiderea v1. Suntem cu toții nefericiți din cauza asta
Puteţi verifica mai multe detalii despre dvs. obţinute real Google, prin utilizarea googletest - vă rugăm să consultaţi aici pentru detalii: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post1728