Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 4 FirstPrimul 1234 UltimulLast
Rezultate 11 a 20 de 40

Thread: Problemele majore obţinute

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Am ment ultima versiune de vbet 3.x pentru vb3.x VBET 3.5 DISEMINAREA

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

i-ar putea, dar asta e un beta şi ai stat tu dont oferi sprijin pentru aceasta şi, de asemenea, că nu este bun pentru mine

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Vă rugăm să-face acest test pentru toate API pe care îl utilizaţi,http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post1728

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Voi atunci când am terminat optimizarea baza mea de date, am folosit doar API V1 ca i-au numai vBET 3.4.1 instalat.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de r.dziadusz View Post
    Vă rugăm să-face acest test pentru toate API pe care îl utilizaţi,http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post1728
    Ok Am fugit ca de testare si a luat această
    Incepand test de traducere G API V1
    Rezultatul testului: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Încercare de eroare:

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Am şi alte aspecte, vbenterprisetranslatot.php utilizează ALL timpul meu cpu, vă rugăm să verificaţi de mai jos:
    Pid ************ prioritară CPU Proprietar%% memorie comandă
    12493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104 - 0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12496 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 72.0 - 0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12495 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 67.0 - 0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12492 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 42.0 - 0.6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12490 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 23.5 - 0.6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12484 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 11.7 - 0.6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    20732 (Trace) (Kill) mysql 0 - 1.8 - 6.2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-extern de blocare -

Am 4 CPU şi-l omoară pe site-ul meu acum ca sa cant traduceri!, Am dezactivat de jumătate din traducerile şi au în continuare problema!

Ma poate ajuta cineva?
    Ultima modificare făcută de Simon Lloyd; 01-10-11 la 19:29.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Am actualizat la beta pentru a încerca să rezolve problemele mele, dar se pare că eu nu mă bag traduceri din Microsoft?

Iată rezultatul testului micorsoft:
    Incepand obţinute de încercare MS
    Rezultatul testului: ï »¿" InvalidOperationException:: ID-ul = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
    Încercare de eroare:
    Timpului de conectare (ms): 237.756103516
    Am dublu chaecked i-au ID-ul MS corect!
    Ultima modificare făcută de Simon Lloyd; 01-10-11 la 20:56.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011
    Locaţie
    http://harleyforum.se

Quote Iniţial Adăugată pe site de Simon Lloyd View Post
    Bună, eu sunt în nevoie de ceva ajutor de urgenţă, mi se pare astăzi că unele dintre titlurile firului lipsesc, dar dacă am schimba limba în care apar (uneori), verifica aici http: / / www .thecodecage.com/forumz/microsoft- excel-foaie de lucru-funcţii /] Microsoft Excel Funcţii de lucru, veţi vedea lotsof început fire nume, dar nu titluri fir (şi poate unul sau doi), schimba acum limbile greaca spun că veţi vedea titlurile firul, pentru a schimba o altă limbă şi a unor titluri au dispărut şi unele rămân?!

Ma poate ajuta cineva va rog?
    Au exact acelasi lucru .. tânăr a început de zile în urmă. (Versiune gratuită 2.4.4)

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Simon Lloyd View Post
    Bună, eu sunt în nevoie de ceva ajutor de urgenţă, mi se pare astăzi că unele dintre titlurile firului lipsesc, dar dacă am schimba limba în care apar (uneori), verifica aici Microsoft Excel foaie de lucru Funcţii veţi vedea lotsof început fire nume, dar nu titluri fir (şi poate unul sau doi), acum limbile greaca schimbarea spun, veţi vedea titlurile firul, pentru a schimba o altă limbă şi unele titluri au dispărut, iar unele rămân?!

Ma poate ajuta cineva va rog?
    Vă rugăm să rețineți că Google v1 a pus mai multe restricții privind utilizarea API-ului, deoarece se pregătesc să se închidă. Iar ceea ce descrii pare să-ți atingi limita. Unele titluri (conținut) nu sunt afișate deoarece nu pot fi traduse. Unele sunt OK pentru că îl aveți deja în cache. Vă rugăm să rețineți că cea mai nouă versiune vBET (acum marcată ca BETA din cauza multor modificări) permite utilizarea altor API-uri de traducere - Plătit Google v2 și încă gratuit Microsoft. Deci, acest lucru vă poate rezolva problema care nu este pe partea de vBET, ci pe partea de furnizor de traducere - Google doar pregăti pentru închiderea v1. Suntem cu toții nefericiți din cauza asta

Puteţi verifica mai multe detalii despre dvs. obţinute real Google, prin utilizarea googletest - vă rugăm să consultaţi aici pentru detalii: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post1728

Pagina 2 de 4 FirstPrimul 1234 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •