Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 4 de 5 FirstPrimul ... 2345 UltimulLast
Rezultate 31 a 40 de 46

Thread: ERORI MAI - Tu unitate mine nebun.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Im dezinstalarea, eu folosesc cant asta. Este nedorite.

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Vă rugăm să reconsidere decizia dumneavoastră, noi suntem de lucru pe ea

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Nu am de ales, nu se poate lucra.

Chiar şi atunci când tradus, dacă am 10 thread-uri noi pe zi, aceasta este de circa 9 milioane de caractere pe lună.

Astfel, statele membre nu va putea face faţă. Ea nu poate lucra chiar si pentru forumuri mici.

Forumuri mari este imposibil să funcţioneze.

Ce vrei să lucrezi? De ce trebuie să aştept?

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

În fiecare zi vom încerca să îmbunătăţească sistemul de traducere şi serach pentru alte API traduceri, ale ghidul de multe pentru acest limite sunt enaugh, ai citit / utiliza aceasta: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Se pare ca Google se limitează, de asemenea, solicită, de zi cu zi asupra transaltions în v1!, Acest lucru este foarte trist, în cazul în care i-au pentru a elimina acest mod, atunci voi avea mai multe mii de posturi pe care eu va trebui să editaţi.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Iată un exemplu de una dintre paginile mei nu au fost traduse: http://cellphoneforums.net/rim- *****... t335709-a.html

Edit: Cred ca exista un filtru pe site-ul pentru "b lackberry" (fără spaţiu)?

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Acesta nu este un bug vBet vă rugăm să citiți mesajul meu în subforum throubleshooting: CLICK! în cazul în care luaţi, de asemenea, parte din, sau fir deschide noi pentru e altă problemă.
    Această problemă este cu privire la limite, dar vBET în sine nu are influenţă pe el

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de tavenger5 View Post
    Iată un exemplu de una dintre paginile mei nu au fost traduse: http://cellphoneforums.net/rim- *****... t335709-a.html

Edit: Cred ca exista un filtru pe site-ul pentru "b lackberry" (fără spaţiu)?
    Verificate doar firul tău şi asta e exact ca a mea sunt!

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

@ Snake: Ai o eroare 403, acest lucru este propably nu coused din cauza mesajelor prea lungi - (nu această eroare), dar din cauza de a solicita mai multe pe de altă parte, încercaţi să această sugestie:
    În primul rând, verificaţi dacă sunt în continuare blocate de către Google, dacă da -http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post1728, După ce conexiunea este deschis:
    admincp -> vBET -> opţiuni de traducere - Întârziere> dintre traducerile
    a încerca să măriţi această valoare, şi a verifica afară dacă Google vă va bloca din nou
    NOTĂ: nu utilizaţi la valoarea mare, deoarece va încetini performanţele

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Ive dezinstalat, acest mod nu are niciun viitor, vă rugăm să răspundeţi fir problema mea dezinstalare.

Pagina 4 de 5 FirstPrimul ... 2345 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •