Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 5 123 ... UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 46

Thread: ERORI MAI - Tu unitate mine nebun.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Default ERORI MAI - Tu unitate mine nebun.

Când utilizaţi Microsoft pagini traduce primi 500 eroare de server intern!
    Ultima modificare făcută de Snake; 28-09-11 la 16:56.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Acest lucru este urgent. Google mi-a blocat astăzi.

I cant permite să plătească pentru v2.

Şi când am nevoie de Microsoft opţiune it doesnt locul de muncă.

Paginile mele sunt toate goale traducerea cu Google v1.

Am nevoie de această imobilizate vă rog urgent!

Primesc 500 eroare de server intern atunci când traducerea paginilor cu mircosoft!

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

V-aţi Google bloc?, Am o problemă asemănătoare care unele titluri fir lipsesc şi textul tradus este necompletată, dar dacă i schimba la diferite limbi titlul firul de par, etc ...

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Se pare ca au facut, dar am odihnit recenly db intreaga mea, aşa ive fost efectuarea de apeluri mult mai mult decat in mod normal.

Sale, probabil, un bloc de 24 de ore, dar încă doesnt ajuta opţiunea Microsoft doesnt locul de muncă.

Văd această MOD moarte, MS opţiune este limitată, iar Google este de a lua serviciul departe.

Da, dacă piese lipsesc, eşti blocat.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Hmmmm, un bloc de 24 de ore, mă întreb dacă asta e cazul cu mine ca acum interzis Baidu spider a avut aproximativ 350 de pe site-ul meu la momentul cineva (construit un mod de a scapa de ele), nu se bloca limbi unice sau toate traducerile ?

Nu va fi un serviciu de traducere plătit, care este susţinută în cea mai recentă versiune de vBET.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Dacă ban paianjeni paginile nu va fi indexat, învingînd punctul.

LOL, am încercat plătit, am folosit 1 milion de caractere în 10 minute @ 20 dolari

Dacă doriţi să înceapă să plătească 1000 dolari pentru traficul apoi o soluţie cred.
    Ultima modificare făcută de Snake; 28-09-11 la 17:58.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Re: păianjeni, dar am înţeles că păianjenii Baidu aduce trafic redus, dar cu adevărat rahat peste tot resursele tale, aşa că am interdicţie acum păianjeni majoritatea chinezilor şi alte prostii:
    Baidu
    Ichiro Mobile
    Soso
    Sogou
    PSbot
    Yandex (rusă yahoo)
    Yeti
    spinn3r
    .... i-ar putea merge pe

Ei bine, dacă nu primesc aceste traduceri special înapoi voi trebuie să merg plătite, dar traducerile mele .. etc deja în considerare pentru aproape 12 milioane de adrese URL şi o mulţime de pagini mele au o mulţime de conţinut, astfel încât i se poate vedea mă sprijin de dumping pentru restul lumii la forumuri mea, care este un păcat. Am eliminat doar cache meu (clienţilor şi de baze de date) şi s-au 9 GB de spaţiu înapoi!

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Ei bine, m-am odihnit cache meu, care a fost 6GB, ai încredere în mine, cu faptul că multe adrese URL vă permite CANT v2 API, mai multe mii.

Obiectul de păianjen, paginile traduse primi doar o singură dată, astfel încât dacă Baidu face sau un utilizator sau Google nu face nici o diferenţă.

Deci blocarea păianjeni, este inutil.

Sper ca API SM fabrică, dar ive făcut unele lectură şi limitate la 50 apeluri de un minut, care i extrem de îndoială este suficient pentru a susţine cele mai multe forumuri.

Fanii de călătorie
    Ultima modificare făcută de Snake; 24-10-12 la 20:36.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

50 de apeluri pe minut? Doamne, că, probabil, înseamnă că pentru restul de 59.99 secunde pe forum pentru meu nu va primi nici traduceri! , Care sunt regulile lor pe caching traduceri, nu ştii?, Nu prea ar fi rău dacă ne putem păstra traduceri, aceasta înseamnă o încetinire în trnslations pentru câteva luni, dar eventualy se va prinde!

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Am o problemă similară cu traduceri în engleză (implicit), nu de lucru. Dacă eu comuta la V2 functioneaza pentru o secunda, apoi pe pagina de încărcare următoare nu. Ceva este cu Google Translate.

Pagina 1 de 5 123 ... UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •