Functioneaza opţiunea statelor membre pentru tine tavenger5?
Functioneaza opţiunea statelor membre pentru tine tavenger5?
De asemenea, Acelaşi lucru sa întâmplat cu mine atunci când am activat MS Traduceţi. Serverul nu este de a face o conexiune şi în afara de sincronizare.
Ei o pierdere de timp, oricum, limita de SM este 4m caractere de o lună.
Când am activat v2 google am folosit 4m caractere în aproximativ 15 minute.
Chiar dacă am vrut să plătească $ 1000 pentru 50 milioane de caractere (maxim pe lună) de la Google, ID-ul le utilizeze în zile.
Acest MOD este mort, cu excepţia cazului în vBET poate găsi o cale liberă pentru ca acesta să continue.
Nu există nici o limită de 50 de calorii pe minut froms MS, de asemenea, chiar acum, dacă nu utilizaţi API Google V1 nu este timp de cache pentru a trăi limita.
Despre problema dvs., vă rugăm să descrieţi-l, care il transforma pe interfaţă API Microsoft, si nu a functionat, asiguraţi-vă că sunteţi vBET Configurarea corect, şi dacă sunteţi sigur despre aceasta, vă rugăm PM Ora de acces la server-ul dvs. / adminco, i-ar putea verifica-l pe loc
Vă sugerez să citiţi aici:
Traducere API limitele de utilizare (AJAX)
4m chars o luna / 400K o oră nu este de ajuns.
I-am explicat problema mea, astfel cum a tavenger5 care are aceeaşi problemă.
Când am să permită statelor membre opţiunea, primesc 500 eroare de server, atunci când am traduce o pagină în browser.
Nu am nevoie de detaliile PM serverul meu, dacă acesta are problema prea ar trebui să arate pe forumul de test.
Indiferent, sa o pierdere de timp, acest mod nu pot lucra acum Google se întâmplă plătit.
Nimeni nu poate permite să plătească $ 1000'sa luni, şi opţiunile libere au la limite joase.
Acesta e de rahat, dar acest lucru este mort cu excepţia cazului în puteţi găsi o soluţie, mai bună decât cele actuale.
Fanii de călătorie
Ultima modificare făcută de Snake; 24-10-12 la 20:36.
Da, l-am citit şi nu este în mod clar a spus că nu există nici o limită de 50 de calorii p / m, de asemenea, emite 500 de eroare nu au arătat pe forumul mea de test.
Dar, vă rugăm să încercaţi această soluţie: afla dacă este acolo, în rădăcină pe forum pentru dumneavoastră că dosarul
vbet_translation_options
Ultima modificare făcută de r.dziadusz; 29-09-11 la 10:53.
4m chars o luna / 400K o oră - este ceea ce am spus, de asemenea.
Am calcula un forum 10000 fir are în jur de 450 milioane de caractere.
Deci, care ar dura 112 luna prin MS sau cost cu o schimbare 9000 dolari, prin intermediul Google v2.
Crezi că acest lucru este ok?
****************************-
M-am uitat pentru dosar. Nu există în rădăcină sau / forum /
Ultima modificare făcută de Snake; 29-09-11 la 10:57.
Da, suntem de lucru cum să rezolve problema limita, de asemenea, datele din cache se va reduce cantitatea de traducere.
Dar, 500 problema de eroare, vă rugăm să citiţi cu atenţie acest mesaj: VBET 3.5 DISEMINAREA
Şi să acorde atenţie că este necesar să încărcaţi vbet_translation_options la rădăcină pe forum pentru dvs., fără ca aceasta să statelor membre nu vor lucra, şi va exista o multime de lipsă este traducerilor
Desigur, datele din cache va reduce traduceri.
DAR un forum 10000 fir va avea 100 + LUNI pe deplin cache.
Aceasta este de peste 8 ani!
LOL.
Aşa cum am spus că lucrează la idei care ar putea ajuta-ne să îmbunătăţim produsul nostru în fiecare zi, este problema încă existente?