Văd că regulile htaccess. Sunt modificate acopere Locul de amplasare co diferite ale fişierului htaccess.. Şi le-aţi adăugat Forum pentru / în toate regulile. Deci, întrebarea mea este face le-aţi făcut modificări .htaccess recent şi nu există problema pervaz (jurnalele de eroare cabina şi .htaccess post sunt forma aceeaşi dată). vBET nu cere pentru acest fişier SEO direct - este utilizat doar de reguli htaccess. Deci, primul - vedeţi noi jurnalele de eroare despre această problemă? Daca da ne vom uita mai mult.
Despre configuraţia pe forum pentru ciudat. Pe forumul nostru avem, de asemenea, avea totul instalat în / Forum director. Am adăugat doar index.php fişier nou în directorul principal cu:
PHP Code:
<?php
chdir('forum');
require_once('./content.php');
?>
Şi integrat Forumul extern pagini (vBET atât regulile în / Forum / .htaccess şi reguli speciale de integrare pentru conţinutul afara pe forum pentru în /. Htaccess). În acest fel ne-am EVERYTIHNG tradus (cu CMS şi pagina principală, şi blog-uri, şi forum, şi propria noastră paginile portalului - ca pentru cumpararea, descărca şi aşa mai departe) fără orice reguli speciale vbseo caz. VBET are atât modul de integrarea standard pentru cazuri similare.