Trimite un mesaj personal
Trimite un mesaj personal
Voi citi doar totul şi vă va oferi sprijin în câteva minute.
sa rezolvat
Ne pare rau dar eu nu sunt în măsură să determine ceea ce este problema. Aici este mai multe lucruri şi a început această discuţie este în încurcătură deja ... Va rugam sa deschis subiect nou pentru fiecare problema încă existente şi mesaje de copia de aici (doar copie, paste). Ne pare rău pentru probleme - Radek nu ştiam politicii noastre de management - o problemă pe un fir, deci este vina noastra, dar avem nevoie să-l cureţe în caz contrar aceasta va primi cel mai rău. Acum am impresia ca fiecare post este despre altceva (404, vbadvanced, litere greceşti din URL-ul, vbseo bug) şi nu pot determina starea de orice problemă. Serios - Nu ştiu ce aveţi nevoie de ajutor acum ...
Acest thread în titlu are 404 de eroare şi cum am înţeles că este rezolvată. Dacă aveţi în continuare 404 problema va rugam sa scrieti aici în cazul în care este rezolvată - vă rugăm să confirmaţi. Pentru alte probleme - vă rugăm să deschideţi alte fire (1 filet per ediţie). Am hardware nou acum (am avut accident laptop aşa Radek era singur pe forum pentru ultimele zile) aşa că va fi capabil să vă ajute să rapid acest timp. Doar vă rugăm să faceţi ceea ce am cerut - filet nou deschis pentru fiecare problemă, astfel încât vom putea să-l gestioneze şi du-te înapoi, dacă este necesar (ca acum) să emită întreaga istorie.
I-am spus sa rezolvat. alte tipuri de sprijin i-am dat acces la un forum de testare şi rezolvat-o. r.dziadusz ar trebui să aibă marcate rezolvat-o.
Multumesc pentru confirmare - avantajos Sunt o marcare acum. În caz de alte probleme / viitor - vă rugăm să filet deschis noi pentru fiecare dintre