Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 8 de 8

Thread: Rularea cache clienţilor de la un CDN?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Default Rularea cache clienţilor de la un CDN?

Am observat că există literalmente milioane de fişiere care vor fi create în fişierul cache clienţilor. Mă întrebam dacă ar fi în valoare de care deservesc aceste fişiere de pe un CDN pentru a salva un pic de lăţime de bandă de pe serverul de web. Ar exista o modalitate uşoară de a face acest lucru?

Sunt folosind în prezent o găleată MAX CDN. Nu am nevoie pentru a încărca fişierele cache clienţilor la CDN, deoarece este o oglindă, dar că ar fi o funcţie suplimentară frumos de a avea în loc de oglindire doar totul.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă rugăm să reţineţi că Comentarii cache-ul serveşte complet fişierele în cache numai pentru utilizatorii care nu sunt logat. Deci înainte de astfel de fişier este difuzat în primul rând trebuie să recunoaştem face utilizatorul este logat în sistem real. De asemenea, aveţi nevoie să vă asiguraţi că toate fişierele generate vin unul suplimentare. Vă rugăm să reţineţi că pentru pagini importante de cache-ul implicit timp să trăiască este doar 1 oră. Şi în cazul dacă vă recunoaşte că unele pagina este în cache atunci aveţi pentru a redirecta acolo într-un fel interne (Imposibil de browser-ul, altfel Google va merge nebun) în loc de a curge la Forumul reale. Deci poate exista unele probleme. Mai ales că vBET recunoaşte are cache-ul este real de fişier de metadate, astfel încât se presupune că fişierul există în sistem de fişiere local acum (încă ar putea fi gol fişierul doar pentru a păstra metadate).

Nu stiu detaliile de CDN - vă poate furniza legătură într-pagina cu informatii suplimentare despre aceasta? În acest moment, nu am cunoştinţe suficienta pentru a spune exact cum sa o faca.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Aşa cum am vedea acest lucru este pentru conţinut static. Comentarii cache nu este static:
    1. Acesta este utilizat numai pentru oaspeţii
    2. Este destul de odihnit de multe ori (de oră implicit, o dată pe)

Vă sugerez să punem întrebări la MaxCDN despre limitările şi posibilitatea să-l folosească în acest caz.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Serviciul lor poate fi folosit ca un depozitar fişier, mecanismul doar trebuie sa fie acolo pentru a încărca şi descărca de la lor "unitate". Ceva de genul Amazon S3 poate fi o opţiune mai bună pentru acest lucru deoarece aceasta nu trebuie neapărat să fie distribuite la servere diferite. Cred că lucrul cel mai important este faptul că memoria cache clienţilor ocupă spaţiu atât de mult pe serverul meu care este ce în ce mai costisitoare de rezervă totul. Doar dosarul rus a fost înainte de 23GB l-am curăţat.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Puteţi omite directorul cache-ul în timpul de backup sau a dezactiva cache Comentarii pentru unele pagini. Ceva pentru ceva - se utilizează mai multe hard disk (care este ieftin), şi mulţumiri pentru că mai puţină memorie şi CPU. Comentarii cache cache de ieşire full HTML - care este de ce este scump, în spaţiu pe hard disk, şi că este de ce este atât de mare pentru CPU si memorie.

Despre stocarea acestuia în server din afara - nu-l suport chiar acum. Noi va putem ajuta oferindu-indicii despre cum funcţionează acum şi în cazul în care să se uite, dacă doriţi să faceţi modificarea.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Cred ca principalul motiv pentru care doresc pentru a stoca lucrurile pe un CDN este viteza (server vor fi mai aproape de utilizator), şi atunci când fişierele de genul asta sunt stocate în sistemul de fişiere mea, ele merg la unităţi de salvare, care pot obţine costisitoare, mai ales atunci când sunt stocarea gig-uri de fişiere pe care nu aveţi nevoie de backup.
    Ultima modificare făcută de tavenger5; 22-09-11 la 23:11.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

FYI am început înainte de a şterge folderele cache dosarul meu a fost vbet_guestcache peste 280g. Aceasta este o mulţime de spaţiu pentru o cerere care urmează să fie luaţi în sus. Să nu mai vorbim eu am doar 10 traducerile activat.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •