Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 7 de 7

Thread: Nu pot posta comentarii la articolele CMS

Vezi hibrid

Post anterior Previous Post   Next Post Următorul Post
    Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2010

Default Nu pot posta comentarii la articolele CMS

Acest lucru a fost raportat mai devreme aici, dar un fir nou pare a fi în ordine:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...slating-2.html

Sunt având în această problemă din nou, în cazul în care nu permite pentru a posta comentarii la articole CMS. În consola de eroare Firefox, se arată acest mesaj când încercaţi să lăsaţi un comentariu:

document.getElementById ("vbet_addbbcodes") este nul

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

In acest moment nu este suportat. Vom lucra pentru a sprijini [lang], de asemenea, pentru articole de CMS. Presupun că a existat o anumită cauză înainte şi am lăsat-o nu după cum este necesar, dar voi verifica din nou şi vedem ce se întâmplă acolo.
    Michał (vBET) este in vacanta acum si el va fi în luni. Voi încerca să găsească o soluţie pentru dumneavoastră.

PS Am testat CMS articol cu lang BBCode adăugat manual si-l traduce bine. Vă rugăm să articol de test cu lang şi BBCode langtitle adăugat manual şi să verificaţi cum se comportă. Poate că atunci când aţi modificat deja existente, articolul a fost luat din cache vBulletin şi modificările nu a fost recunoscut.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2010

Acest lucru nu este despre traducerea articole CMS. Comentarii la articolele CMS nu pot fi afişate la toate, chiar şi atunci când acestea sunt în limba noastră implicit site-ului.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

poti lipi aici orice URL către această pagină atunci când pot testa?

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Ok am avut pentru a verifica de mai multe ori dar am fost capabil să se reproducă. Acest lucru este bug vBET. Dacă utilizatorul şi-a stabilit limba sa, alta decât limba implicită pe forum pentru, apoi adaugă vBET opţiune suplimentară pentru editor. Aici am uitat pentru a verifica această condiţie şi vom adăuga întotdeauna unele Java Script, chiar dacă opţiunea nu a fost adaugata - aceasta este cauza problemei.

Pentru soluţie rapidă vă rugăm să:
    1. Du-te la Admin CP -> plugins & Produse -> Plugin Manager de
    2. Găsiţi plugin numit: limba maternă mâner pentru comentarii articol CMS
    3. Editaţi-l - găsi:
    Code:
    $view->comment_block = str_replace('if (comment_postid  > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
    4. Înlocuiţi de:
    Code:
    $view->comment_block = str_replace('if (comment_postid  > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\') && document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
    Acest lucru este testat şi vor fi incluse în următoarea lansare. Vă rugăm să confirmaţi faptul că-l ajute.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2010

Această fixa a lucrat mare si poate comenta acum la articolele CMS din nou. Mare de locuri de muncă în găsirea de această problemă!

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Am fost bucuroşi să vă ajutăm, pentru orice altă problemă vă sunt mai mult decât binevenit să întreb.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •