Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 7 de 7

Thread: Îmbunătăţirea urmărire Url: link-uri interne întotdeauna într-un limbaj implicit

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2011

Default Îmbunătăţirea urmărire Url: link-uri interne întotdeauna într-un limbaj implicit

Aş aprecia o opţiune pentru a filtra toate link-uri interne postate de utilizatorii de pe forum, astfel încât orice limbă meciului din URL-ul ar putea fi tăiate.
    Care ar îmbunătăţi de configurare adresa URL de urmărire, după cum vizionează selectare a limbii nu ar fi modificate în timp ce navigaţi prin intermediul link-uri interne în forum.

În prezent, în navigarea pe forum pentru meu cu adresa URL de urmărire este impredictible, astfel cum clic pe orice legătură într-cauze interne de configurare limbă să fie modificate.
    Navigarea fără ea nu este funcţional oricum, aşa cum aţi venit întotdeauna de limbi implicit de pe forum pentru in fiecare pagina.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Aveţi posibilitatea să filtraţi link-uri pe care nu doriţi să fie convertite la toate. Dar nu are sens pentru întreaga pe forum pentru. Nu înţeleg clar ce vrei sa spui. Vrei să spui legătură într-inclus în mesaj scris de utilizare? Deci, dacă am adăuga aici, în legătură într-această postare nu va fi activ pentru urmărirea obţinute - dreapta?
    Nu văd cum se îmbunătăţeşte adresa URL de urmărire. Chiar acum toate link-urile sunt pe forum pentru senile. Dacă cineva este cu privire la traducere poloneză el ar dori să meargă pe site-ul polonez după ce faceţi clic pe link-ul inclus în post şi că este modul în care funcţionează acum. De ce începe pe traducere poloneză şi va Versiunea în limba engleză după ce faceţi clic pe link-ul ar fi nici o ameliorare aici? Aceasta ar forţa să faceţi clic pe ghidul de pavilion polonez din nou şi din nou după fiecare schimbare pagină ...

Vă rugăm să explica ce vrei sa spui de navigare URL imprevizibile? Ar trebui să fie previzibil - dacă credeţi că aţi greşit la orice funcţionalitate vă rugăm să deschideţi un raport bug nou pentru această problemă. Faceţi click în legătură într-ar trebui să mergeţi la pagina în aceeaşi limbă ca tine se uita chiar acum. Puteţi forţa redirectionari de limbi sau ghidul de opţiuni vBET dacă vrei, dar de vBET implicit nu va face nici o redirectare limba - doar va pastra limba efectiv vizualizate în timpul sărind peste pagina.

La scurt timp: Eu nu înţeleg în mod clar cererea şi scopul acesteia. Vă rugăm să descrieţi mai mult.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2011

Ghidul meu nu are limba selectată în profil
    Limba mea este implicit pe forum pentru spaniolă
    Pe forum pentru meu are adresa URL de urmărire activat

Dacă fac clic pe un link intern postat de unele ghidul de limba catalană:
    http://www.sexomercadobcn.com/follar-catala-t166.html?language=ca # post1035
    (Http://www.sexomercadobcn.com/pruebas-t22469-i12.html # post419302)

Ghidul meu modificări modul de vizualizare la catalană. Vreau să spun că nu pot să-mi modul de vizualizare de limba maternă spaniolă.

Vreau să spun ghidul de filtrare a publicat link-uri interne pentru a http://www.sexomercadobcn.com/follar-catala-t166.html # post1035 ar evita această problemă.
    Ultima modificare făcută de forosmb; 18-08-11 la 13:12.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2011

Eu nu pot undestand această (adminCP):

Redirecţionarea de limbi de utilizare
    Dacă această opţiune este setată, atunci utilizatorul va fi redirecţionat către pagina de tradus în funcţie de setările sale limba browser-ului. Redirectionarea se va întâmpla doar la începutul noii sesiuni (clientul trebuie să aibă cookie-urile activate sau va fi redirectionat de fiecare data). Aveţi posibilitatea să alegeţi pentru a forţa redirectare sau de a solicita utilizatorul nu vrea să fie redirecţionate.
    Utilizatorul poate selecta:
    1) un semnalizator în navbar (steaguri meniu, selectarea stocate in cookie-uri cred)
    2) o limba în selectorul lui profilul de utilizator (stocate în tabelul ghidul de PB)

Dar aţi descrie pe care le redirecţiona către limba browser-ului setările (Aceasta este o eroare ¿?).

Setarea browser-ul este acelaşi ca în meniul navbar??

Sunt această 3 singura modalitate de produsul dumneavoastră caută preferinţele de limbă de utilizare??
    Ultima modificare făcută de forosmb; 18-08-11 la 13:23.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Eu nu pot vedea firul - aceasta este permisă numai pentru utilizatorii de logare. Aşa cum am înţeles legătură într-în post include deja codul de limbă. Vă rugăm să reţineţi că urmărirea obţinute funcţionează doar pentru link-uri care nu sunt deja internaţionalizate. Deci, dacă legătură într include deja codul de limbă, apoi de urmărire obţinute nu se va adăuga un altul (nu are nici un sens).

În acest moment, dacă nu o vrei, atunci trebuie să editaţi posta manual şi eliminarea parametru de limbă / cod de la URL. Apoi, toată lumea va necultivate legătură într-în limba lui care vizionează reale.

Aşa cum am înţeles că ar dori să aibă Codul de limbă care în mod automat eliminate din URL-ul inclus în post nou. Este corect?

Despre forţarea redirecţionare. Vă rugăm să păstraţi un fir de pe o problemă. Vom pierdut altfel. Acest thread este despre urmărirea URL-ul. Vă rugăm să deschid subiect nou pentru o nouă emisiune.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2011

Aşa cum am înţeles că ar dori să aibă Codul de limbă care în mod automat eliminate din URL-ul inclus în post nou. Este corect?
    Da, asta este.
    Cel puţin o opţiune adminCP să-l activ.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

OK - a acceptat. Ar trebui să fie inclusă în versiunea următoare vBET4.x

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale