Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 5 de 5

Thread: 1 imagine folosind în loc de 52

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Default 1 imagine folosind în loc de 52

atunci când am folosi toate limbile aceasta va poate afecta performanţa de site-ul meu cu requist mai multe de 52 de imagini, fiecare imagine pentru fiecare limbă

Am citit înainte de somthing cum să utilizaţi o imagine care conţine toate icaons sau imaginilor de steaguri, dar am uitat în cazul în care
    anywhy
    este ca şi cum ceea ce yahoo.com folosind în partea stângă, care arată o mulţime de link-uri la serviciile sale, dar utilizând o singură imagine pentru toate pictogramele pe care le arată

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă mulţumim pentru notă. În acest moment, vom vedea multe probleme cu această abordare. Dacă ne-am facut doar o imagine, apoi va fi nu este posibil pentru a selecta indicatorii pe care doriţi să aveţi activă.

De asemenea, având în 52 imagini mici nu vă va afecta performanţa la fel de mult cum vă puteţi imagina. Prima browsere imagini cache, astfel încât cei care nu sunt descărcate de fiecare dată. Cele două sunt de conţinut static astfel încât să nu utilizeze resursele mult serverul utilizează numai latimea de banda.

Suntem deschisi pentru idei. Dacă aveţi idee cum să rezolve o problemă imagine şi încă se lasă să se aleagă pe forum pentru limbi doreşte să sprijine ne vom uita la acest aproape. În acest moment, o astfel de abordare va degenera functionalitati reale vBET.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

da aceasta nu va afecta clic pentru fiecare limbă, cu excepţia avem nevoie de o altă imagine pentru a afişa ehen dreptul de a lnaguage stânga-l arată cele pavilion
    deci avem nevoie de 2 imagini
    una pentru stanga la dreapta si la un alt la dreapta la stânga

i se va uita pentru articol explică modul în care să-l folosească

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Există mai multe chestiuni - unele aspecte nu au loc suficient şi trebuie să împachetaţi imagini. Acest lucru nu va fi posibil în cazul în care o singură imagine va fi generat.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Efectuat. Vor fi incluse în urmatoarea versiune Soluţie:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...ss-sprite.html

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •