Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 4 de 4

Thread: Pot dezactiva vBET în blog?

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Default Pot dezactiva vBET în blog?

Am o configuraţie special în cazul în care VB4 mea pe forum este pe site.com / forum si blog-ul este pe blog.site.com şi fiecare profilurile de utilizator sunt pe [nume de utilizator] şi site.com. Blog-ul lor pe [nume de utilizator]. Site-ul .com / blog (toate acestea se face prin vBSEO).

Am incercat pe un server de test v2 dvs. vBET liber, dar blogurile şi profiluri nu pot fi traduse, aşa că am dori să dezactivaţi în aceste pagini. Este posibil?

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Da, puteţi dezactiva bloguri în versiunea completă utilizând Admin CP -> vBET -> Opțiuni traducere -> Ignoraţi URL-uri - Puteţi seta pur şi simplu nu există '/ Blog ".
    Acesta nu va funcţiona pentru profilurile de utilizator, deoarece nu există nici o parte comună de URL-ul (cu excepția. site.com, dar acest lucru ar ignora totul). Modificare de cod mic vBET ar rezolva problema (în locul în care Ignoraţi URL este verificată, putem verifica, de asemenea, este Pagina profil utilizând THIS_SCRIPT valoare).

Ignoraţi URL-uri opţiune nu este disponibilă în versiune gratuită.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2011
    Locaţie
    http://yuforum.net

Admin CP - > vBET - > Opţiuni traducere - > ignora URL-uri

Vă rugăm să-mi spui... cum să ignore specifice forum(s) ONU vBET 4.4.x... examle... acest forum...

Eu am aproximativ 140 forumuri publice... şi I nevoie la spre a traduce numai meu demipensiune... doar unele discuţii forum... despre forumuri 70...

Eu trebuie să pune toate forumurile acest 70 în... Ignora URLs... sau ce?

Va fi bine pentru a adăuga noua caracteristică... Includere/Excludere forumuri... forum de ID-uri separate prin virgula... sau selectaţi (CTRL + clic) vrajitoare forumuri pentru a Include sau Exclude...

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

În acest moment vBET sprijină ignorând parte a URL. Pentru cereri de facilităţi, vă rugăm să deschideţi nouă temă în secțiunea caracteristică cerere.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •