Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 7 de 7

Thread: Steagurile traducator la partea de sus a paginii în CMS folosind Chrome şi Firefox

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Default Steagurile traducator la partea de sus a paginii în CMS folosind Chrome şi Firefox

A se vedea captura de ecran ataşat. Acest lucru se întâmplă numai cu Google Chrome şi Firefox pe paginile CMS. Ca oaspete, nu se întâmplă.

Setările vBET sunt stabilite la Steaguri în subsol de top.

Editare: Eu nu pot încărca un ataşament.

Iată imaginea:

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

De asemenea, pe forumhome steagurile traducător sunt sub blocuri pe forum pentru

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de tavenger5 View Post
    A se vedea captura de ecran ataşat. Acest lucru se întâmplă numai cu Google Chrome şi Firefox pe paginile CMS. Ca oaspete, nu se întâmplă.

Setările vBET sunt stabilite la Steaguri în subsol de top.

Editare: Eu nu pot încărca un ataşament.

Iată imaginea:
    Inca mai ai vBulletin layout-ul implicit pe forum? Nu vedeţi că se întâmplă pe layout-ul implicit prea?

Am verificat pe forumul nostru de testare şi este de lucru bine pentru aspectul implicit. Vă rugăm să reţineţi că atunci când modificaţi aspectul apoi unele introducerea automată nu poate funcţiona conform aşteptărilor (din cauza altor stiluri - automatizarea introducerea este concatenarea de text simplu în locul potrivit, dar stiluri se poate schimba locul de afişare). În cazul în care astfel de utilizare doar obicei setarea pentru locul steaguri şi setaţi-l manual în şablonul corespunzătoare, sau şablon steaguri schimbare.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de tavenger5 View Post
    De asemenea, pe forumhome steagurile traducător sunt sub blocuri pe forum pentru
    Da. Avem, de asemenea, pe forumul nostru de testare - aceasta este în regulă. Automatizarea introducerea funcţionează bine. Aceasta este partea de sus a subsol. Doar aspectul este manechin şi partea de sus a subsol este setat la locul de coloana. Puteţi să-l verifica in sursa HTML - steaguri sunt doar pe partea de sus de subsol vBulletin. Putem verifica are unele stiluri de bloc pentru steaguri va schimba poziţia, dacă doriţi.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Pentru a rezolva problema cu forumhome steaguri doar editaţi vBET steaguri şablon şi adăugaţi la principalele div secţiunea:
    Code:
    style="clear: both;"
    Vom testa nu este oportun, de asemenea, pentru localizarea alte steaguri şi în cazul în care este apoi acesta va fi adăugat în următoarea lansare.

Editat:
    Acest lucru va rezolva problemele de cabina. Tocmai am verificat din nou prima problema din nou - si am fost capabil să-l reproducă (prima oara mi-e dor informatii despre browser-ului).

Editat 2:
    Doar le-a verificat pentru Opera, Chrome, IE, Mozilla - soluţia fabrică OK pentru toţi cei care browserele de pe toate locurile steaguri. Acest lucru va fi inclus în următoarea lansare.
    Ultima modificare făcută de vBET; 06-08-11 la 18:48.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Vă mulţumim pentru fix!

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nici o problemă. Acesta este deja inclus în vBET4.4.1

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri