Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 4 de 4

Thread: folosind geolocalizare sau ip2location şi alte sugestii

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Default folosind geolocalizare sau ip2location şi alte sugestii

Am Fire Fox în arabă Asa ca atunci cand vizitati site-ul tău mă va redirectiona catre arabă lang>> acest lucru este OK
    dar am de asemenea, folosind de exemplu, în versiunea engleză şi-l va folosi site-ul tău în versiunea în limba engleză
    acolo este departe de a adăuga abilit pentru a face factor suplimentar la aceasta folosind geololcation sau ip2location care va creşte, de asemenea, cea mai bună alegere implicit lang pentru vistor că prima vizita site-ul principal de timp

un alt lucru:
    Am requist la highlite imaginea de limba utilizată în pagină tradusă

de asemenea, ceea ce este important pentru mine:
    atunci când utilizatorul alege limba implicită originală a site-ului
    el ar trebui sa de către implicit atunci când utiliza site-ul fără nici o traducere şi vrea să răspundă sau să adăugaţi thread: Re: opţiunea de limbă este implicit pentru el: Nu adăugaţi bbcodes limbă

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

de asemenea:
    răspuns rapid în disscussion grup i-l vezi, nu este de sprijin

şi există unele bug-uri am scris despre asta:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...n-bug-url.html

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă mulţumim pentru opiniile si sugestiile dumneavoastra. Vă rugăm să păstraţi fiecare raport de sugestie / bug în thread separat - se va face mult mai uşor de gestionare respective. Şi, de asemenea, nu este nevoie să punct de pe alte fire de dvs. - vom vedea acele şi citim fiecare post in acest forum

Despre sugestiile dvs.:
    - Locul de amplasare geologice: cum aţi observat deja suntem folosind setările browser-ului şi noi aceste lucru se potrivi mai bine, deoarece oamenii pot fi în afara de acasă şi, dacă aveţi de gând pentru 2 săptămâni, pentru alte ţări nu înseamnă că ştii automat limba lor De asemenea, ar afectează nu numai performanta, ci, de asemenea, considerăm că modul în care aceasta ar putea afecta roboţi de indexare pagina ta. După cum ştim roboţi nu utilizează cookie-uri limba, dar au IP, care la unele puncte de direcţie. Sunteţi sigur că doriţi robotul fiind redirecţionat?
    - Imagini evidenţia: adăugat în lista de TODO
    - Limba maternă ca limbă de pe forum pentru aceeaşi: în cazul în astfel de opţiuni pentru a adăuga Codul BB sunt afişate la toate da din cap (nu are sens, deoarece limba lui este aceeaşi pe forum pentru limba reclamei) - aşa că nu înţeleg problema. Puteţi descrie mai?
    - Răspuns rapid pentru discutii de grup: adăugat în lista de TODO. Cred că ar trebui să fie deja sprijinit, dar pot exista unele bug-ul sau ne e dor undeva în discuţii de grup. Va fi OK în 3.3.0.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Evidenţia pavilion Active făcut - vor fi incluse în 3.3.0

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •