Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 16

Thread: / Forumuri, anexată la numele de domeniu pe site-ul

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iulie 2010

Question / Forumuri, anexată la numele de domeniu pe site-ul

vBSEO 3.6
    vBulletin 3.6.8
    vBET 2.3.x
    vBSEO sitemap

Am instalat versiunea gratuită pentru un test şi am aflat traducerea lucrărilor mare!

Cu toate acestea, există o problemă majoră pe URL-uri:

Site-ul meu este un site de social networking (xxx.com URL-ul), integrat cu un vBulletin v3.6.8 pe forum pentru (xxx.com URL / forum).

. După instalarea vBET şi modificările făcute la rădăcină pe forum pentru htaccess, am întâlnit o problema - o dată am ales o traducere, eu nu pot merge înapoi la xxx.com ca toate adresele URL xxx.com devine acum xxx.com / forum.

De exemplu, URL-ul xxx.com / index.php? Pagina de muzică = devine acum xxx.com / forum / index.php page =? Muzică şi, prin urmare, partea de social networking a site-ului este complet rupt ca toate URL-urile sunt redirectionate catre forum vBulletin.

Şi, URL-ul pe forum pentru, care a fost xxx.com / forumuri, nu, devine xxx.com / forum / forum.

Dacă am oprit adresa URL de urmărire, problema de mai sus ar fi plecat, dar traducerea automată opreşte, de asemenea, ceea ce nu este ceea ce vreau.

Am pus / forum ca parametru de director pe forum in setarile de vBET, şi am urmat instrucţiunile pentru a modifica htaccess pentru utilizatorii vBSEO..

Ce sunt eu lipsesc?

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Acest lucru poate fi cauzat de configurare greşită. Vă rugăm să reţineţi faptul că Forum pentru director parametru ar trebui utilizate numai când forum foloseste subdirector în URL-ul atunci când este reală subdirector (nu virtuale - ca de exemplu făcute de către). Acest lucru este descris în mod clar în Descriere parametru.

Deci, asiguraţi-vă că aveţi acest drept. Vă rugăm să vă curăţaţi Forum pentru director parametru şi check făcut-o ajuta.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iulie 2010

URL-ul meu este pe forum pentru xxx.com / forum si de aceea am adaugat / forumuri, în directorul Forum vBET setările.

Eliminarea acest lucru nu m-au ajutat. După îndepărtarea aceasta, URL-ul de pe forum pentru, atunci când este selectat de traducere, devine xxx.com / cs / forum (CS este o limbă), rezultând un link întrerupt.

Iată mea htaccess în directorul / rădăcină forum.:

Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

# RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxx\.com
    # RewriteRule (.*) http://www.xxx.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.xxx\.com$
    RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?)?)$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Te-am înţeles greşit înainte, din cauza acestei descrieri:
    De exemplu, URL-ul xxx.com / index.php? Pagina de muzică = devine acum xxx.com / forum / index.php page =? Muzică şi, prin urmare, partea de social networking a site-ului este complet rupt ca toate URL-urile sunt redirectionate catre forum vBulletin.
    Acum înţeleg. Totul este OK - doar versiunea vBET gratuit nu acceptă obţinute de conţinut extern - traduce numai pe forum pentru. URL:? Xxx.com / index.php Pagina muzică = se află în afara pe forum pentru aşa se rupe. Versiunea gratuită vBET traduce numai de conţinut pe forum. Nimic mai mult.

Versiunea completa vBET traduce conţinutul în afara pe forum pentru generat cu vBulletin - îl puteţi vedea pe forumul nostru. A se vedea de conţinut aici:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/
    sau aici
    http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
    şi să se joace cu traducere.

Dacă eu încă nu înţeleg problema - vă rugăm să trimiteţi-mi adresa URL exactă a paginii care face problema.
    Dacă înţeleg eu dreapta - atunci raspunsul este: vBET liber nu acceptă obţinute de conţinut în afara pe forum pentru, plătit o sprijină pe forum pentru pagini din afara generate cu motor vBulletin.

PS.
    În dvs. normele htaccess pentru vBET sunt în locul nepotrivit -. Respective ar trebui să fie chiar înainte de norme vbseo - nici alte norme ar trebui să fie între vBET şi normele vbseo.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iulie 2010

Da, regulile mele sunt înainte de reguli vBSEO.

Voi cumpăra o versiune comercială. Am nevoie să dezinstalaţi versiune gratuită şi instala versiunea comerciala?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Da - dacă doriţi să instalaţi versiunea comercială, atunci mai întâi trebuie să dezinstalaţi versiunea gratuita - este suficient să îl dezinstalaţi Admin CP.

Reţineţi, de asemenea faptul că normele htaccess. Se va schimba.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iulie 2010

Buna Am cumparat versiunea comerciala, versiunea dezinstalat gratuit şi 3.x. instalat versiunea comerciala Lucrări de traducere, cu toate acestea am exact aceleaşi probleme ca şi în versiune gratuită.

Am avut pentru a opri URL de urmărire în caz contrar URL-ul devine xxx.com / forum / forum cand pot naviga.

În plus, o altă problemă încă există -. După adăugarea de norme URL-ul în faţa a normelor vBSEO în htaccess, vBSEO sitemap legătură într este rupt. Am pagina nu a gasit pentru URL-ul meu sitemap. Scoaterea toate normele vBET ar face sitemap muncă URL-ul din nou, dar acest lucru nu este cu siguranţă o soluţie.

Am lipseşte ceva?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Pentru a avea norme de funcţionare sitemap vBET muta la locul potrivit. Ai făcut pur şi simplu nu instrucţiuni de necultivate - în instrucţiunea trebuie descrise clar pentru a pune normelor vBET chiar înainte de normele vbseo.php şi îl setaţi înainte de norme sitemap loc. De asemenea, asiguraţi-vă că aveţi norme pentru versiunea cu plata - una gratis are reguli diferite. Scoateţi normele vechi şi pune altele noi în locul potrivit + adaugă Culegere de forum pentru a primii 2 norme (la fel cum este descris în instrucţiunile). În cazul în care nu va funcţiona în continuare - vă rugăm să trimiteţi întregi actualizat conţinut htaccess..

Despre / forum / forum - ceea ce nu aţi setat pentru Admin CP -> vBET -> Pagina principală -> Forum Director?

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iulie 2010

Mulţumesc Ok. Am rezolvat problema legătură într-sitemap rupt. Dar .. / forum / forum problemă încă există. Şi, da, am stabilit / forum la Admin CP -> vBET -> Main -> Director Forum. Fără a setarea forumuri în acest domeniu în care traducerea nu ar funcţiona chiar - ar conduce la o pagină non-existente.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iulie 2010

Iată meu curent htaccess în temeiul xxx.com / forum rădăcină.:

Comentariu # linia următoare (adăugare în "#" la început)
    # Pentru a dezactiva funcţiile de mod_rewrite.
    Vă rugăm să reţineţi #: tu încă mai trebuie să dezactivaţi hack în
    # Panoul de control pentru a opri vBSEO url rescrieri.
    RewriteEngine On

# Unele servere necesită Rewritebase directivă care urmează să fie
    # Activat (elimina "#" la început pentru a activa)
    Vă rugăm să # Notă: Când activată, trebuie să includă calea de
    # În folderul rădăcină vB (de exemplu RewriteBase / forum /)
    # RewriteBase /

RewriteBase / forum /

RewriteCond% {} ^ HTTP_HOST www \\ xxx \\.. Com $
    RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar = & redirecţionat / forum / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar = & redirecţionat / pe forum pentru / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-d!
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | imagini) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    După cum puteţi vedea, am avut pentru a elimina
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    la .htaccess pentru a Sitemap-uri URL-ul de lucru. Este că ceea ce am ar trebui să fac? Nu amintesc am citit oriunde al tău instrucţiuni pe care le-am pentru a şterge reguli vBSEO în .htacess fişier pentru a Sitemap-uri URL-ul continua sa lucreze. Acest lucru ar şurub sus meu vBSEO?
    Ultima modificare făcută de myandy99; 12-08-11 la 00:51. Motivul: Mai multe despre întrebare vBSEO şi sitemap

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •