Bună. Tu nu-mi amintesc să ştergeţi normele vbseo în instrucţiunile noastre, deoarece nu este în instrucţiunile noastre şi niciodată nu i sa cerut să o facă. Ai fost instruit pentru a elimina vechile reguli de vBET (de la versiunea gratuită), precum şi de a pune noi norme vBET (de la versiunea completă), în locul potrivit. Nu aveţi pentru a elimina normele vbseo.php. Ne pare rău dacă instrucţiunile mele anterioare nu a fost clar.
Eliminarea, de asemenea, normele vbseo nu vor afecta pe forum pentru dvs., deoarece normele vBET sunt înainte de norme vbseo şi aceste sunt aceleaşi norme (doar la fişier diferit), astfel încât normele vbseo nu sunt active oricum.
Despre / forum / forum problema:
1. Aţi greşit la primele 2 reguli vBET - aţi stabilit acolo / pe forum pentru loc de / forum - va rugam sa corecta această
2. Dacă tot nu funcţionează vă rugăm să comenteze această linie în fişierul htaccess.:
3. Dacă nu lucra în continuare - vă rugăm să PM-mi acces la detaliile dvs. Admin CP, vbseo CP, FTP - voi verifica-l pe loc.RewriteBase / forum /