vBSEO 3.6
vBulletin 3.6.8
vBET 2.3.x
vBSEO sitemap
Am instalat versiunea gratuită pentru un test şi am aflat traducerea lucrărilor mare!
Cu toate acestea, există o problemă majoră pe URL-uri:
Site-ul meu este un site de social networking (xxx.com URL-ul), integrat cu un vBulletin v3.6.8 pe forum pentru (xxx.com URL / forum).
. După instalarea vBET şi modificările făcute la rădăcină pe forum pentru htaccess, am întâlnit o problema - o dată am ales o traducere, eu nu pot merge înapoi la xxx.com ca toate adresele URL xxx.com devine acum xxx.com / forum.
De exemplu, URL-ul xxx.com / index.php? Pagina de muzică = devine acum xxx.com / forum / index.php page =? Muzică şi, prin urmare, partea de social networking a site-ului este complet rupt ca toate URL-urile sunt redirectionate catre forum vBulletin.
Şi, URL-ul pe forum pentru, care a fost xxx.com / forumuri, nu, devine xxx.com / forum / forum.
Dacă am oprit adresa URL de urmărire, problema de mai sus ar fi plecat, dar traducerea automată opreşte, de asemenea, ceea ce nu este ceea ce vreau.
Am pus / forum ca parametru de director pe forum in setarile de vBET, şi am urmat instrucţiunile pentru a modifica htaccess pentru utilizatorii vBSEO..
Ce sunt eu lipsesc?