Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 3 123 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 23

Thread: Link-uri pe forum pentru tradus arată 404 erori

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iulie 2011

Exclamation Link-uri pe forum pentru tradus arată 404 erori

Am, prin acest proces de instalare de mai multe ori şi acum eu nu pot par pentru a remedia aceste erori 404.

Problemă: link-uri sunt traduse pe forum pentru crearea de erori 404 (indice şi adrese URL de fir pare să funcţioneze)

URL: phoneforum.com / forum /

URL-uri prietenoase: eu sunt, folosind rescriere URL-uri Mode Friendly - URL-ul Canonical strictă

vBET principal: Forum Directorys / forum

Forumul meu htaccess este după cum urmează

Autor #: Matty Asia
    # Versiunea 1.6

RewriteEngine On
    Opţiuni + FollowSymLinks
    RewriteBase / forum /

# # # Acesta este un SECURITATE minunată şi pot fi îndepărtate

^ RewriteRule include /(.*) index.php
    RewriteRule ^ vb /(.*) index.php
    RewriteRule ^ pachete /(.*) index.php

# # # Acesta este rescrie ACTUAL

RewriteRule arhiva / index.php / $? 2 & limba = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule index.php limbă =? $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 dolari? Limbă = $ 1 [QSA]

RewriteRule ^ fire / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ pagina ([0-9] +) ))? showthread.php t = $ 1 & pagina = $ 2? &% {QUERY_STRING}
    RewriteRule ^ membri / ([0-9] +) member.php? U = $ 1 &% {QUERY_STRING}
    RewriteRule ^ forum / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ pagina ([0-9] +) ?)) = f forumdisplay.php? 1 dolar & pagina = $ 2 &% {QUERY_STRING}
    RewriteRule ^ bloguri / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ pagina ([0-9] +) ))? blog.php u =? 1 dolar & pagina = $ 2 &% {QUERY_STRING}
    RewriteRule ^ intrări / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ pagina ([0-9] +) ?)) entry.php b = $ 1 & pagina = $ 2 &%? {QUERY_STRING}
    RewriteRule ^ lista /([^/]*/)([ 0-9] +) list.php r = $ 1 $ 2 &%? {QUERY_STRING}
    RewriteRule ^ conţinut /(.*) content.php r = $ 1 &% {QUERY_STRING}?
    RewriteRule ^ widget / config / ([0-9] +) widget.php r = config? / $ 1 &% {QUERY_STRING}

Orice idee ce fac gresit?

TIA!
    Ultima modificare făcută de vBET; 31-07-11 la 13:16. Motivul: Inversă versiunea originală texani mesaj

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

După cum văd acum este de lucru bine. Nu aveţi încă eliberarea sau este fixat deja?

Vă rugăm să spuneţi aveţi nevoie de ajutor în continuare şi, dacă da, atunci vă rugăm să URL-ul paginii în cazul în care problema există.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iulie 2011

Multumesc pentru raspuns!

Nu, nu este încă funcţionează corect. Pagina de index si fire de muncă, dar legăturile individuale categorie pe forum pentru nu.

ex: phoneforum.com/forums/da/36-Canadiske-Wireless-Carriers

Un lucru am observat faţă de acest forum este că meu link-uri reale categorie pe forum pentru care sunt traduse in acest forum mentine URL-ul engleză chiar şi atunci când utilizează o traducere non-engleză.

Mă simt ca aceasta este problema (aş putea fi greşit), dar eu nu sunt sigur cum să schimbe acest lucru.

Multumesc din nou pentru răspuns.
    Ultima modificare făcută de vBET; 31-07-11 la 13:20. Motivul: Inversarea mesajul original texani - autorul încearcă să schimbe istoria fir

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Ai dat exemplu este la conţinut nu existente - în care nu funcţionează chiar şi atunci când nu traduse:
    phoneforum.com/forums/36-Canadiske-Wireless-Carriers

Eu tot nu pot vedea nici o problemă - Am fost acolo şi am vedea conţinutul este tradus bine. Vă rugăm să arată-mi URL-ul unde pot vedea - cea pe care a dat nu exista deci nu poate fi tradus ...

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iulie 2011

Dreapta, Aceasta este exact problema.

Aceasta este pe forum pentru categoria implicit se face referire în vizualizarea implicită limba engleză:
    phoneforum.com/forums/forums/36-Canadian-Wireless-Carriers

Am de referinţă ce se întâmplă atunci când este tradus. URL-ul legătură într-real se traduce, precum şi rezultatele într-un 404.

phoneforum.com/forums/da/36-Canadiske-Wireless-Carriers

Link-uri pe forum pentru categorie nu funcţionează când sunt traduse în orice limbă din limba engleza. Ei au toate rezultat în pagini de eroare 404. Indicele fire şi nu de lucru când sunt traduse, nu doar link-uri pe forum pentru categorie.
    Ultima modificare făcută de vBET; 31-07-11 la 13:22. Motivul: Inversă texns mesajul original - autorul încearcă să schimbe istoria fir

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

OK - acum văd problema. Este doar pentru URL-ul pe forum pentru nu pentru fire - M-am uitat în locul greşit.

Văd cauza de link-uri cauză sunt redirectionate şi 2 / forum / este eliminată de acolo. Setarea:
    http://www.phoneforum.com/forums/pl/...ezprzewodowych
    Sunt redirecţionate către:
    http://www.phoneforum.com/forums/pl/...ezprzewodowych

Nu ştiu de ce se întâmplă aşa. Poate că aveţi de configurare vBET greşit pentru directorul pe forum pentru. Sau putem incerca cu setarea păstraţi directorul pentru aceasta (nu ar trebui să fie necesare). Vă rugăm să PM-mi Accesul la datele dumneavoastră Admin CP şi FTP - voi verifica.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iulie 2011

Multumesc Michal

În curând PM
    Ultima modificare făcută de vBET; 31-07-11 la 13:23. Motivul: Inversă texani mesajul original - autorul încearcă să schimbe istoria fir

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Aşa cum v-am scris ieri de premierul problema este că aţi dublu / forumuri în adresa dvs. URL. vBET îndepărtează unul dintre cei pentru că este acelaşi ca directorul dvs. pe forum pentru vBET şi trebuie să se asigure că Codul de limbă care va fi după el. Deci, director pe forum pentru este eliminată şi apoi adăugate din nou în faţa URL-ul chiar înainte de codul de limbă. Pentru a evita acest lucru şi pentru a avea link-urile dvs. pe forum pentru corespunzător generate trebuie să utilizaţi acest remediu rapid după fiecare actualizare vBET (acum este deja facut pe forum):
    1. Deschis / Include / vbenterprisetrasnlator_functions_url_tracking.php
    2. Căutare:
    Code:
    if (0 === strpos($address, $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir'].'/')) {
    $address = substr($address, strlen($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir']));
    }
    3. Eliminaţi / l în comentariu.

Acest lucru va rezolva problema cu generarea URL-uri greşite. Încă aveţi probleme cu redirecţionare. Sunt încă de lucru pe ea.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Oricare dintre detaliile de acces care le trimiteţi nu este de lucru mai - eu nu sunt în măsură să termine treaba ... Vă rugăm să PM detaliile corespunzătoare de acces, astfel voi putea continua.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Aşa cum am meciului de către AM sunteţi de planificare pentru a schimba tur / forum / forum link-uri si nu au nevoie de sprijinul nostru chiar acum. Sunt setarea acest thread ca rezolvat. Dacă va avea aceeaşi problemă după ce modificările dvs. vă rugăm să scrieţi aici. În caz de alte probleme vă rugăm să deschideţi un fir de pe o problemă.

Pagina 1 de 3 123 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •