Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 10 de 10

Thread: Pavilion nu prezintă în stil mobil.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Default Pavilion nu prezintă în stil mobil.

Steaguri mici nu sunt afişate pe stilul meu mobil. Acesta este mod:

Stil uşoare pentru dispozitive de ecran mic (telefon mobil, ******, mobile, Android) - vBulletin.org Forum

Mobil stil legătură într-: Windows 7 Teme - CreativX

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Există o modalitate de a corecta această vă rog?

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă rugăm să trimiteţi-mi URL-ul exact la pagina Eu o pot vedea. Trebuie să fie ceva greşit în URL-ul imagini. Am nevoie să-l verifice. Cel mai probabil link-uri sunt relative şi punctele dvs. URL-ul la directorul greşit şi nu există set de bază. În continuare - trebuie să-l verificaţi pentru a vă oferi soluţii

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

În primul rând merge în stil mobil. Tu trebuie doar să urmezi această legătură într-pe PC-ul dvs.:

Windows 7 Teme - CreativX

Apoi, du-te la acest subiect:

Windows 7 teme: Nava t3 de tono3022

Un câteva posturi în care pagina fir primul puteţi vedea steagurile lipsesc.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Un lucru rapid - nu trebuie să utilizeze acest tip de prezentare obţinute pentru acele pagini.

1. Ar trebui să fie cât mai simplu posibil - nici o imagine dacă nu este necesar (pe telefonul mobil puteţi fi taxat pentru fiecare kilobyte de date)
    2. Script-uri pentru a vedea textul original, nu sunt de lucru, pentru ca script-urile corespunzătoare vBulletin nu sunt incluse acolo (si nu ar trebui să fie, deoarece fiecare kilobyte de date este importantă)

astfel încât mai degrabă pentru a verifica modul în care a făcut acele imagini vizibile sugerăm să lucreze la cum să arate pentru acele pagini traduse numai de text, fără orice informaţii suplimentare. Dar, mai întâi am nevoie de decizia dumneavoastră - imagini sau cât mai simplu posibil?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Da, ai dreptate Michal. Nu m-am gîndit la asta. În cazul în care nu este dificil să, aş aprecia dacă am putea merge pentru cât mai simplu posibil. Vă mulţumesc foarte mult!

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă rugăm să PM detalii de acces.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Soluţie este de a edita şablonul vbenterprisetranslator_inpost_translate pentru stilul tau mobil şi să elimine toate părţile nu sunt necesare. De exemplu, las acest lucru:
    <!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE--> {vb: prime de tradus} <!--vBET_ENTA-->
    Acest lucru este deja pe server. Dacă doriţi să-l schimbe într-o oarecare altă formă, vă rugăm să schimbaţi doar şablonul

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

OK, lucruri minunate. Vă mulţumesc foarte mult Michal!

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nici o problemă - bucurați-vă de vBET!

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •