Steaguri mici nu sunt afişate pe stilul meu mobil. Acesta este mod:
Stil uşoare pentru dispozitive de ecran mic (telefon mobil, ******, mobile, Android) - vBulletin.org Forum
Mobil stil legătură într-: Windows 7 Teme - CreativX
Steaguri mici nu sunt afişate pe stilul meu mobil. Acesta este mod:
Stil uşoare pentru dispozitive de ecran mic (telefon mobil, ******, mobile, Android) - vBulletin.org Forum
Mobil stil legătură într-: Windows 7 Teme - CreativX
Există o modalitate de a corecta această vă rog?
Vă rugăm să trimiteţi-mi URL-ul exact la pagina Eu o pot vedea. Trebuie să fie ceva greşit în URL-ul imagini. Am nevoie să-l verifice. Cel mai probabil link-uri sunt relative şi punctele dvs. URL-ul la directorul greşit şi nu există set de bază. În continuare - trebuie să-l verificaţi pentru a vă oferi soluţii![]()
În primul rând merge în stil mobil. Tu trebuie doar să urmezi această legătură într-pe PC-ul dvs.:
Windows 7 Teme - CreativX
Apoi, du-te la acest subiect:
Windows 7 teme: Nava t3 de tono3022
Un câteva posturi în care pagina fir primul puteţi vedea steagurile lipsesc.
Un lucru rapid - nu trebuie să utilizeze acest tip de prezentare obţinute pentru acele pagini.
1. Ar trebui să fie cât mai simplu posibil - nici o imagine dacă nu este necesar (pe telefonul mobil puteţi fi taxat pentru fiecare kilobyte de date)
2. Script-uri pentru a vedea textul original, nu sunt de lucru, pentru ca script-urile corespunzătoare vBulletin nu sunt incluse acolo (si nu ar trebui să fie, deoarece fiecare kilobyte de date este importantă)
astfel încât mai degrabă pentru a verifica modul în care a făcut acele imagini vizibile sugerăm să lucreze la cum să arate pentru acele pagini traduse numai de text, fără orice informaţii suplimentare. Dar, mai întâi am nevoie de decizia dumneavoastră - imagini sau cât mai simplu posibil?
Da, ai dreptate Michal. Nu m-am gîndit la asta. În cazul în care nu este dificil să, aş aprecia dacă am putea merge pentru cât mai simplu posibil. Vă mulţumesc foarte mult!
Vă rugăm să PM detalii de acces.
Soluţie este de a edita şablonul vbenterprisetranslator_inpost_translate pentru stilul tau mobil şi să elimine toate părţile nu sunt necesare. De exemplu, las acest lucru:
Acest lucru este deja pe server. Dacă doriţi să-l schimbe într-o oarecare altă formă, vă rugăm să schimbaţi doar şablonul<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE--> {vb: prime de tradus} <!--vBET_ENTA-->![]()
OK, lucruri minunate. Vă mulţumesc foarte mult Michal!
Nici o problemă - bucurați-vă de vBET!![]()