Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 5 de 5

Thread: Site-ul sa mutat la New Server obiceiul de lucru

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Red face Site-ul sa mutat la New Server obiceiul de lucru

m-am mutat site-ul meu la noul server și Forum Doesnt load cu VBET On, funcționează bine numai după ce am dezactiva plugin-ul și eliminați conținutul din .htaccess, ciudat, dar admincp funcționează bine cu plug-in pe, un alt lucru am versiunea gratuită instalat pe un alt site același server funcționează fără probleme

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă rugăm să fiţi mai precis - ceea ce nu înseamnă că nu funcţionează? Ai pagină goală? Ai avea pagini goale în loc de text? Nu vedeţi orice mesaj de eroare sau pentru a obţine astfel în e-mail? Ce se întâmplă?

De asemenea, după schimbarea server de asiguraţi-vă că vi se potrivesc la toate cerinţele în noul mediu: http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post7

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

site-ul doar păstrează de încărcare , Acest lucru nu se intampla cu versiunea gratuita doar versiunea plătit, i-au suphp instalat pe server este, din acest motiv?
    Ultima modificare făcută de bhanuprasad1981; 12-12-09 la 18:13.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Cool

dublu mesaj pare rau
    Ultima modificare făcută de bhanuprasad1981; 12-12-09 la 18:13.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de bhanuprasad1981 View Post
    site-ul doar păstrează de încărcare , Acest lucru nu se intampla cu versiunea gratuita doar versiunea plătit, i-au suphp instalat pe server este, din acest motiv?
    Noi nu suntem conştienţi cu privire la orice probleme între vBET şi suphp.

Ați putea încerca să supraîncărcați din nou fișierele vBET și să importați din nou fișierul produsului? Poate pe noul server Apache a lua confuz

Vă rugăm să URL-ul pentru a-mi PM pe forum pentru dumneavoastră şi detaliile de acces FTP si la Admin CP. Voi verifica ce se întâmplă pe acolo.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •