Bună, eu sunt interesat să cumpere vBET. Sunt doar familiarizat cu phpBB şi nu au de fapt încă Vbulletin. Singurul motiv pentru care aş cumpăra VBulletin este pentru vBET. Nu este ceva de genul asta pentru alte forumuri sunt acolo?

Interesul meu în vBET este pentru că vreau posturi meu în limba engleză să fie tradus în multe limbi, precum şi pentru posturile care urmează să fie tradus permanente. Acest lucru este înţeles meu a ceea ce este atât de bun despre vBET faţă. Am dreptate?

Cea mai mare îngrijorare mea este problema dacă forum (şi toate limbile) vor fi indexate de Google si alte motoare de căutare. Eu nu sunt un expert în toate, dar am citit acest că ceea ce pare a fi pe forum pentru programul tău de a face incalca unele reguli de Googles şi, prin urmare, pot exista efecte negative pe termen lung. Este că aşa?

De asemenea, dacă vreau să achiziţioneze vBET, nu credeţi că un newbie destul ca mine, care nu a folosit cu adevărat VBulletin (numai PhpBB), şi nu ştiu de programare de mult ar fi în măsură să obţină o simplă VBulletin + vBET în sus şi să fie difuzate? Văd atât de multe întrebări tehnice pe care nu vreau să trebuiască să se confrunte cu - dacă eu nu am pentru a le rezolva, am putea la fel de bine ieşi de la început pentru că ştiu că nu va fi capabil să facă acest lucru.

De asemenea, nu am nevoie pentru a obţine VBSEO?

Multumesc.