Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 5 de 5

Thread: Timp mediu Pentru a primi de marfuri După Purhase?

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2011

Default Timp mediu Pentru a primi de marfuri După Purhase?

Bună. Cât timp durează, de obicei, pentru a primi acest produs? I-am cumpărat a mea prin Western Union 4 zile în urmă şi sunt în continuare în aşteptarea privind accesul la pagina de descărcare pentru a descărca produsul. Sunt foarte încântat de acest produs şi doriţi să puneţi-l să utilizeze cât mai curând posibil. Aceasta este o modificare must-have pentru toate forumurile.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Mediu de timp: INSTANT

Toate plăţile efectuate de Paypal au licenţa solicitată instantaneu (automat).

Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că aţi plătit de către Western Union şi a ne trimite detaliile GREŞIT de plată. Trimiteţi un actualizată la week-end astfel ca aceasta este prima zi în care putem confirma plata in banca. In acest moment întâlnim unele probleme cu unul din forumurile noastre (forum.simple-nlp.pl). Vom verifica dvs. de plată în bancă după ce ne ocupam de aceste probleme. Sper că vom fi capabili să facă acest lucru astăzi. Licenţei dvs. vor fi aplicate după plata va fi confirmat.

Acest lucru este clar descris la pagina de plată:
    Acceptam, de asemenea, plăţile efectuate prin Western Union ...

Vă rugăm să reţineţi că vom crea licenta pentru tine dupa ce vom primi banii, astfel încât plata prin PayPal vă permite să obţineţi licenţa dvs. imediat.
    Aceasta nu este o intrebare de vânzare pre, deoarece este vorba de plată, care este deja făcut. Mă mut acest thread la secţiunea de depanare.

PS.
    Într-adevăr pare rău că trebuie să aşteptaţi. Sper că vom rezolva problema rapid şi a verifica plata dvs. în bancă astăzi
    Ultima modificare făcută de vBET; 27-06-11 la 13:42.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2011

Mea .... rău

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nici o problemă. Nu am mâner pentru a face acest lucru ieri, din cauza insuficienţei server pe care îl, dar azi am fost la bancă şi a luat transferul dvs. Western Union. Licenţă de dvs. este deja creat De asemenea, ca scuze pentru timpul de aşteptare va vom oferi servicii de instalare gratuit care în mod normal costă 30 dolari Doar vă rugăm să PM-mi detaliile dvs. de acces.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2011

Thumbs up

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Nici o problemă. Nu am mâner pentru a face acest lucru ieri, din cauza insuficienţei server pe care îl, dar azi am fost la bancă şi a luat transferul dvs. Western Union. Licenţă de dvs. este deja creat De asemenea, ca scuze pentru timpul de aşteptare va vom oferi servicii de instalare gratuit care în mod normal costă 30 dolari Doar vă rugăm să PM-mi detaliile dvs. de acces.
    Wow mulţumesc mult minunat ta!

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •