Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 6 de 6

Thread: Limba implicită în profilul de utilizator

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Default Limba implicită în profilul de utilizator

Nu ştiu dacă e ceva ce am ar trebui să stabilească pentru acest lucru sau dacă este un bug lol

Tocmai am observat astăzi că unul dintre membrii mele în timp ce limba ei setat implicit în portugheză (observate la admin) se arată engleza ca limbă implicită în profilul de ... aceasta este un bug?

Profil: lissaedesignz.com / forum / membrii / Kelly-Regina / speră că funcţionează ca aparent am putea posta un link pana am 15 mesaje lol

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Da, este o eroare şi este observat deja - a se vedea ghidul de pavilion este limba proprie în loc de pavilion de ghidul de el se uita la.

Acesta va fi corectată în versiunea următoare. Imi pare rau pentru deranj.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Nu vă faceţi griji, Thanx pentru răspuns rapid

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

cum pentru a elimina complet Limba preselectată pentru a demonstra în profilul de utilizator. Am verificat în templatesd şi nu a putut găsi nimic

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

a constatat că prin dezactivarea plug "Adauga info Limba implicită în descriere membru"

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Da Încercăm să oferim nume descriptive în cazul în care cineva dorește să personalizeze vBET și mai mult Mare pe care l-ai găsit şi pare rău că nu am răspuns mai devreme

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •