Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 10 de 10

Thread: Raportat posturi problemă.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Question Raportat posturi problemă.

Când un membru cu o diferită de limba implicită de rapoarte un post aceasta este ceea ce este postat:

Titlu:

Raportat Mesaj de <-! VBET_SNTA - ><!-- vBET_SNTA -> songoku231 <-! VBET_ENTA - ><!-- vBET_ENTA ->

Notificarea PM de la postul de raportat conţine, de asemenea, ca acest titlu. Vă rugăm să consilieze.

Multumesc.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

În acest moment vBET nu schimba mail-uri acesta este motivul pentru care aceste comentarii nu sunt eliminate. Îl vom reproduce pe serverul nostru și vom afla o remediere rapidă Speranţa nu este nici o grabă cu aceasta

Voi muta la raport de bug.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    În acest moment vBET nu schimba mail-uri acesta este motivul pentru care aceste comentarii nu sunt eliminate. Îl vom reproduce pe serverul nostru și vom afla o remediere rapidă Speranţa nu este nici o grabă cu aceasta

Voi muta la raport de bug.
    Multumesc Michal. Dar nu este un e-mail. Un mesaj raportate este postat in sub-admin mea pe forum pentru ca un thread nou. Acolo am avea această problemă.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă rugăm să PM detalii de acces şi instrucţiuni exacte cum să-l reproducă. Cred că wee trebuie să adăugaţi un filtru pentru a nu traducerea nume de utilizator. Acest lucru va rezolva problema aici şi vor permite să facă acest lucru cu uşurinţă, în alte cazuri viitoare.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Detalii PM'd. Vă mulţumim!

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Rezolvate şi vor fi incluse în următoarea lansare.

Pentru soluţie rapidă vă rugăm să:
    1. Deschide fisierul / Include / vbenterprisetranslator_funciton_hooks.php
    2. Căutare:
    dacă ($ _REQUEST ['limba'] & & $ vbulletin-> opţiuni ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['face']! = 'insertpm')) {
    3. Înlocuiţi de:
    dacă ($ _REQUEST ['limba'] & & $ vbulletin-> opţiuni ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['face']! = 'insertpm') & & ($ _POST ['face'] = 'sendemail'!) ) {
    Taurul ai deja l-au inclus. Vă rugăm să reţineţi faptul că pe această linie pe forum pentru dvs. a fost deja schimbat şi nu ştim ce pentru aceste modificări a fost făcută. Vă rugăm să consultaţi PM.

Pentru această problemă - vă rugăm să confirmaţi faptul că aceasta este rezolvată

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Văd că ultimul post-aţi raportat, se pare că aţi raportat cu o limbă prestabilită este setat ca limba engleză. Sau l-ai schimba înapoi la limba engleză după aceea? Vreau doar să confirme faptul că acest lucru este rezolvată în cazul în care un post este raportată de către cineva cu o limbă diferită de a implicit.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Am facut cum am ar trebui sa faca, pentru a reproduce problema. Vă rugăm să verificaţi-l acum singur prin crearea nou raport şi confirmă faptul că este cu adevărat rezolvată în cazul în care ne e dor ceva

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Vă mulţumim încă o dată pentru superbă sprijin Michal clientului! Pot să confirm acum faptul că acest lucru am stabilit!

(I va achizitiona acum de licenţă a doua mea de vBET.)

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Mă bucur să aud că problema este rezolvată - această soluţie va fi inclus în cuib de presă

PS.
    Văd că aţi cumpărat deja două o În caz de orice probleme - ştii ce să faci - întreb doar si te vom ajuta cu bucurie vă

Bucuraţi-vă de vBET!

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •