Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 3 de 3

Thread: Se ignoră cuvintele în titlurile fir

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Default Se ignoră cuvintele în titlurile fir

Bună,

Am nevoie cu disperare acest lucru ca pe forum pentru natura mea este de aşa natură încât membrii meu (indiferent de statutul lor pe forum pentru setarea de limbă) utilizarea germană pentru anumiţi termeni. De exemplu, nimeni nu scrie "rezervor". Ei scriu toate "Panzer", aşa că am nevoie de acest cuvânt (plus sute de alţii) să fie scutite de traducere. Dacă cineva scrie "Am văzut un Panzer ieri" Am nevoie de cuvânt Panzer care urmează să fie ignorat pentru traducere.

Ştiu de la un alt post de pe care le iau in considerare acest lucru, dar faptul că nimeni nu părea să nevoie de ea. Ei bine, eu unul nu

Editare: Sunt folosind vBET 4.4.0
    Ultima modificare făcută de norku; 18-06-11 la 11:48.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Acceptăm OK. Noi deja am ignorând funcţionalitate, dar ca acum pentru conţinutul numai. Încă avem un mod de a ignora în titluri de asemenea, aşa că va pune în aplicare

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Ne pare rău pentru întârziere răspuns. Această funcționalitate a fost adăugată în versiunea 4.5.2.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •